OVO NE ZNAJU NI NAJISKUSNIJE DOMAĆICE: Fioka u šporetu ima POTPUNO DRUGU NAMENU (VIDEO)
Šporet, Foto: Profimedia

PROBAJTE

OVO NE ZNAJU NI NAJISKUSNIJE DOMAĆICE: Fioka u šporetu ima POTPUNO DRUGU NAMENU (VIDEO)

Za električne rerne ova se fioka može koristiti kao grejač, dok se plinski šporeti mogu dovoljno zagrjati da se u ovoj fioci mogu peći namirnice

Objavljeno:

Većina ljudi u fioci ispod rerne šporeta drži kalupe, posude, papir za pečenje i druge kuhinjske potrepštine. Međutim, to nije bila namena za koju su je predvideli dizajneri.

– Ispostavilo se da je ponekad dosadna funkcija zapravo svrsishodna i može održati večeru toplom ako čekate goste koji kasne – rekao je TikToker u videu.

Za električne rerne ova se ladica može koristiti kao grejač, dok se plinski šporeti mogu dovoljno zagrjati da se u ovoj ladici mogu peći namirnice. Pored toga, može poslužiti za dobivanje primamljive boje na vrhu pečenog mesa i sira ili za tostiranje kriški hleba s belim lukom. Možete je koristiti čak za pečenje domaćih naćosa.

Isto tako, topla ladica ispod pećnice odlična je za dizanje testa za hleb s obzirom da će topli prostor brže aktivirati kvasac. Sve što trebate učiniti je da zagrejete rernu sa 140 na 230 stepeni i zatim testo stavite na dno dok se ne udvostruči.

Naravno, svaki kuvar takođe može koristiti ladicu za odlaganje, jer je savršene veličine za limove, kalupe za muffine i kalupe za torte. Mnogi pojedinci za brzo zagrevanje i pripremu jela radije će ipak koristiti mikrotalasnu peć, prenosi The Sun..

04:48

OVO SU NAJBOLJI NAČINI DA UŠTEDITE STRUJU U DOMAĆINSTVU Stručnjak otkriva TRIK kojim možete da smanjite račune i do 20%

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.