SRPKINJA KUPILA PROJU, KAD JE KRENULA DA JEDE, SAČEKAO JU ČIST UŽAS: Od ovog može da vam se SLOŠI (FOTO)
Buba u proji, Foto: Printscreen/Tiktok/marijadjurdjevic1230

jezivo

SRPKINJA KUPILA PROJU, KAD JE KRENULA DA JEDE, SAČEKAO JU ČIST UŽAS: Od ovog može da vam se SLOŠI (FOTO)

- "Zapečene bube!", napisala je žena u snimku i pokazala kako izgleda. Odmah su usledili komentari, a ako je suditi po njima, čini se da su mnogi imali slična iskustva

Objavljeno: 22:16h

Nakon nekoliko priča koje su osvanule o bubama u pecivima i sendvičima, istorija se ponavlja. Snimak je objavljen na TikTok-u i na njemu se vide zapečene bube!

Žena je kupila parče proje, a tek kada je prstima razdvojila delove, imala je šta i da vidi. U njoj se nalazila zapečena buba, a snimak je postao viralan na mrežama.

- "Zapečene bube!", napisala je žena u snimku i pokazala kako izgleda. Odmah su usledili komentari, a ako je suditi po njima, čini se da su mnogi imali slična iskustva.

bUBE
foto: Printscreen/Tiktok/marijadjurdjevic1230

"Sto puta sam ovo video", "Fuj, ovo je postalo užas", "Užas, treba ih kazniti", "Ovo je dno dna koliko ne paze na higijenu", "Nije trebalo ovo da vidm", "Uvek u istoj pekari", "Imam skoro 50 godina. Od malih nogu se sećam da je u pecivima mogao da se nađe insekt ili čak brabonjak od miša", "Inspekcija momentalno", "Ja sam našla izgrižene smokije, odmah sam reklamirala. Drugi put nosim na analizu, ni ne pitam", "Tuži ih", pisali su ljudi...

Podsetimo, reč je o pekari koja je takođe postala viralna kada je u vitrini sa kolačima snimljen miš. Tada je pekara nezvaničnim saopštenjem istakla da je "propust neopravdan", kao i da se "nikada ništa slično neće dogoditi". Dodato je i da "nikada nisu imali takvu situaciju" i da "je reč o objektu koji se nalazi u veoma staroj zgradi".

02:18

Humana akcija niške pekare Ako si gladan, posluži se

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.