RETROGRADNI SATURN VAM MRSI SVE POSLOVE DANAS 4. AVGUSTA: Izbegavajte PARTNERA inače će nastaje pravi RUSVAJ
Žena, Foto: Konrad Bak / Alamy / Profimedia

astro danas

RETROGRADNI SATURN VAM MRSI SVE POSLOVE DANAS 4. AVGUSTA: Izbegavajte PARTNERA inače će nastaje pravi RUSVAJ

Saturn najviše remeti današnje konce kada je dnevni horoskop za 4. avgust 2023. godine u pitanju

Objavljeno:

Kompletnu sliku za dnevni horoskop nemamo samo kada pročitamo svoj znak, već i kada pročitamo svoj podznak, a za upotpunjen emotivan život, možete se konsultovazti i sa pozicijom svog meseca.

Već je naglašeno nekoliko puta koliko će avgust biti naporan mesec, danas ćete možda imati blago zatišje pred buru koja nas očekuje od 9. avgusta zbog tranzita Venere.

Ovo je dnevni horoskop za 4. avgust 2023. godine, šta je doneo vašem znaku:

Saturn, Planeta, Svemir
foto: Profimedia

Ribe

Mesec blizu retrogradnog Saturna u vašem znaku, pod uplivom moćnog Jupitera, vladaoca polja karijere, čini vas spremnim da se angažujete u okviru saradnje sa strancima. Planirate odlazak na kraći put u inostranstvo sa voljenom osobom.

Ovan

Vaša nervoza i nestrpljenje rastu, kada se Mesec, vladalac vašeg privatnog života, približi Saturnu, koji upravlja astrološkom kućom karijere, donoseći vam probleme sa nadređenima. Problemi sa zglobovima i stopalima.

Bik

Prelazak Meseca preko Saturna u Ribama, podstiče vašu ambicij,u ali i potrebu za konsultacijom sa stručnjacima iz određenih oblasti. Zbog napetog aspekta sa vašim vladaocem Venerom, izbegavajte konzervirane namirnice. Osetljiv želudac.

Blizanci

Saturn u astrološkoj kući karijere blizu Meseca, vladaoca vaših finansija, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Merkurom, planete biznisa, donoseći vam mnogo posla, stresa, ali i zaradu privatnicima. Klonite se rasprava sa članovima porodice.

Mesec
foto: Profimedia

Rak

Vaš vladalac Mesec prelazi preko Saturna, planete ambicije u devetom astrološkom polju, što vam donosi kontakte sa osobama ili rođacima iz inostranstva. Smeta vam što je voljena osoba toliko posvećena poslu da nema dovoljno vremena za vas.

Lav

"Spoj" Meseca i Saturna u astrološkoj kući novca, utiče na vaše raspoloženje, ali vam donosi mogućnost isplativog dogovora o projektu sa strancima. Pozicija Venere u vašem znaku i Urana u Biku, zahteva da se prilagodite potrebama voljene osobe.

Devica

Mesec koji upravlja vašim društvenim životom, blizu Saturna u polju partnerskih odnosa, u napetom aspektu sa vašim vladaocem Merkurom i Marsom u vašem znaku, čini vas spremnim da pristupite realizaciji ideja o proširenju poslovne saradnje.

Vaga

Tranzit Meseca, vladaoca astrološke kuće karijere preko Saturna u kući posla, pod uticajem vašeg vladaoca Venere, može odložiti dogovor o novom projektu. Novac stiže zahvaljujući saradnji sa strancima, zahvaljujući moćnom Jupiteru u Biku.

Venera
foto: Profimedia

Škorpija

Sa Mesecom u konjunkciji sa Saturnom u polju kreativnosti, pod uplivom moćnog Jupitera iz Bika, spremni ste da se sa dosta entuzijazma angažujete u poslu sa strancima ili projektu koji zahteva društveni angažman. Rak misli na vas.

Strelac

Mesec blizu Saturna u Ribama, vladaoci astroloških kuća vašeg i partnerovog novca, čine vas vrlo ambicioznim, kada se radi o nekom porodičnom poslu. Ipak, izbegavajte nepotrebne troškove. Dobijate poziv za izlazak od Ovna.

Jarac

Vaš vladalac Saturn blizu Meseca u astrološkom polju mentalnog stanja, donosi inspiraciju umetnicima i sportistima. Voljena osoba podstiče vaše ambicije, kada se radi o nekom vidu saradnje sa osobama iz inostranstva. Rak misli na vas.

Vodolija

Preko Saturna, vašeg suvladaoca i vladaoca kuće neprijatelja, prelazi Mesec, što odlaže realizaciju nekih planova. Venera u retrogradnom hodu preko kuće partnerskih odnosa, pod uticajem vašeg vladaoca Urana, donosi uzbuđenja na ljubavnom planu.

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI:

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

(Espreso/ Magazin novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.