KINESKI HOROSKOP OTKRIVA 3 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE U LJUBAVI OVE NEDELJE: Evo šta vas čeka, RASPAMETIĆETE SE
Kineski horoskop, Foto: Roger-Viollet via AFP / Roger Viollet / Profimedia

astro ljubav

KINESKI HOROSKOP OTKRIVA 3 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE U LJUBAVI OVE NEDELJE: Evo šta vas čeka, RASPAMETIĆETE SE

Stigle su prognoze za ovu nedelju od 31. jula do 6. avgusta, prema kineskoj astrologiji

Objavljeno:

Stigle su prognoze za ovu nedelju, prema kineskoj astrologiji. Prema tim predviđanjima, tri znaka imaće najviše sreće u ljubavi.

Petao

Ovom znaku pripadaju osobe rođene: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005. godine. Porgnoze se odnose na punoletne osabe, naravno.

Kineski horoskop, Zodijak
foto: Roland and Sabrina Michaud / akg-images / Profimedia

Zauzeti će doživeti ogromnu sreću u ljubavi. Ali sreća neće mimoići ni singl osobe. Na drugačiji način. A ko niste u vezi, očekuju vas okolnosti i i susreti sa ljudima koji će vas podsetiti da u životu imate mnogo stvari zbog kojih možete da budete zahvalni.

Ne treba da žurite nigde, uživajte sa prijateljima ili u svom omiljenom kutku ili na primer, u kupovini knjiga ako to volite. Ako ste u vezi, vi i vaš partner ćete ove nedelje dobiti značajan priliv novca. Neko od vas maštao je o tome da se preselite na bolje mesto, to će se uskoro i ostvariti.

Konj

Ako ste rođeni 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990 ili 2002. pripadate ovom znaku.

Ukoliko ste slobodni, sudbina vam donosi pravu osobu. Čak i da se to ne desi ove nedelje, uskoro vam sledi taj susret.

Ako ste u vezi, vaš romantični život će izgledati kao pravi rolerkoster, naročito ako ste u vezi na daljinu. Biće dana ispunjenih radošću, ljubavlju, raznim zadovoljstvima. Malo i žudnje, naravno. Ali ne brinite, daljina je ponekad dobra jer rasplamsa strasti.

Ne biste se ni nalazili na ovoj listi, da su takvi aspekti loši za vas. Vi i vaš partner zajedno u ovom momentu doživljavate važne promene. Život s vremena na vreme donese pometnju, zbuni nas, pa je ovo iskustvo tu da osnaži vašu vezu. tako ćete i znati da li ste jedno za drugo.

Svinja

Kineski horoskop, Godina svinje
foto: Profimedia

Generacije rođene 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007. spadaju u ovaj kineski znak.

Ovaj horoskopski znak imaće veliku sreću u ljubavi ove nedelje. Ako ste slobodni, zabavićete se više nego što možete da zamislite. Neki će možda imati susret sa osobom koja će u njima probuditi osećanja kao što niko ranije nije.

Ako ste u vezi, vaša ljubavna sreća ove nedelje će se odvijati na dva koloseka: susret sa nekim novim što će vratiti iskru u vaš odnos, ili nova osoba kao medijator ako dođe do razmirica u odnosu. Poslušajte svoje srce i znaćete ko je iskren prema vama, kada je reč o toj "trećoj" osobi, piše yourtango.com.

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI:

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.