HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU: Rakovima se smeše PARICE, Vodolijama NARUŠENO ZDRAVLJE, a ŠTA je sa VAŠIM znakom?
Horoskop, Foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

horoskop

HOROSKOP ZA NAREDNU NEDELJU: Rakovima se smeše PARICE, Vodolijama NARUŠENO ZDRAVLJE, a ŠTA je sa VAŠIM znakom?

Horoskop za narednu nedelju

Objavljeno:

Blizanci u braku će znati kako da udovolje partneru i kako da ga iznenade sitnicama, a Strelčevi bi pak mogli da budu zahtevni i imaju neke sitne prepirke sa supružnikom.

Ovan

Posao: Dobro ćete se snalaziti u ulozi rukovodioca i brzo reagovati na novonastale okolnosti. Pregovori i ugovaranje novih poslova teći će po planu. Slobodno krenite u akciju i s ambicioznijim planovima.

Ljubav: U ljubavi će Ovnovi imati više izgleda za uspeh bez otežavajućih okolnosti, na primer neusklađenih interesovanja, razlike u godinama ili neprežaljene prošlosti. Ne brinite ako dođe do zahlađenja u odnosu zbog retrogradne Venere jer ionako slede dani ljubavi i nežnosti.

Zdravlje: Zdravlje počinje da vam se poboljšava i sve ste raspoloženiji za druženja i zabave. No nemojte se sasvim opustiti, jer još uvek traje delovanje Marsa u vašem polju zdravlja koje vas izlaže iscrpljenjima i nezgodama.

Najbolji dan: 5. avgust

Najlošiji dan: 30. jul

Bik

Posao: Zvezde ističu važnost privatnih poslova koji mogu biti povezani s članovima porodice. Moguće je zaposlenje u privatnom preduzeću ili pak uspešna registracija sopstvene firme.

Ljubav: Budite oprezni u odnosu s partnerom i klonite se zajedljivih komentara kako ne bi bilo svađa. Bikovima samcima se otvara nova ljubavna priča – neko će ih prijatno iznenaditi pozivom za izlazak. Prihvatite jer ćete se odlično provesti, a možda i zaljubiti.

Horoskop
Horoskopfoto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Zdravlje: Fizička forma vam je odlična i možete se pohvaliti velikom izdržljivošću. Međutim, vladavina Lava može vam nešto lošije delovati na raspoloženje, a sitnije zdravstvene tegobe mogu biti vezane za grlo i zube.

Najbolji dan: 31. jul

Najlošiji dan: 2. avgust

Blizanci

Posao: Na poslovnim sastancima svima ćete reći šta mislite, a vaša kritika će biti utemeljena i zasnovana na argumentima. Pazite da se ne zamerite uticajnoj osobi. Ostvarenje ambicija teći će sa preprekama.

Ljubav: Blizanci u braku znaće kako da udovolje partneru i kako da ga iznenade sitnicama koje će ujedno podići romantično raspoloženje. Samci će biti zaljubljivi, no možda im se svidi osoba koja je teško osvojiva, ali vas to neće pokolebati.

Zdravlje: Sve ste komunikativniji i otvoreniji pa žudite za promenama. Ako možete sada da idete na more, odlično ćete se provesti, a intenzivno plivanje osim što će vam pomoći kod bolova u kičmi, istesaće vam liniju.

Najbolji dan: 1. avgust

Najlošiji dan: 4. avgust

Rak

Posao: Poduhvati na kojima budete radili mogli bi da vam pribave ne samo dobru zaradu, nego društveni i poslovni ugled i popularnost. Zarade se Rakovima naglo popravljaju, pa će zaostaci ili honorari biti isplaćeni.

Ljubav: Nećete pogrešiti ako krenete zajedničkim snagama s partnerom u postizanje finansijskih, odnosno poslovnih ciljeva. Samce će zvezde zaštititi od neozbiljnih osoba, lakomislenih promašaja i lošeg društva pa imate priliku da upoznate kvalitetnu osobu.

Zdravlje: Moguće su probavne tegobe - pripazite se crevne viroze! Mogući su povremeni naleti neraspoloženja, a neke među vama moriće nesanica. Zbog nekih tegoba zakazaćete lekarski pregled.

Najbolji dan: 3. avgust

Najlošiji dan: 30. jul

Lav

Posao: Administrativni poslovi, poseta trgovačkom sudu ili registracija privatne firme odvijaće se neometano. Privlačiće vas uzbuđenja, a potreba za promenom mogla bi da vas podstakne i na nepromišljene korake.

Ljubav: Priče o roditeljstvu i braku biće vam sve bliže i prihvatljivije. Čak i ako niste u dugoj vezi, planete bi mogle da kumuju vašem odlasku pred oltar. Lavove u braku mučiće ljubomora i nepoverenje prema partneru, ali i to se pozitivno rešava.

Zdravlje: Vraća vam se vitalnost i u odnosu na prošle nedelje osećaćete se znatno bolje. Sunce koje je u vašem znaku, biće zaslužno za odličnu koncentraciju i vitalnost. Bićete jako izdržljivi.

Najbolji dan: 5. avgust

Najlošiji dan: 2. avgust

Devica

Posao: Bićete zasićeni poslom koji radite i bilo bi najidealnije da ste ove nedelje negde na letovanju jer vam je produktivnost u padu. Planovi se Devicama neće ostvarivati kako su zamislile, pa moraju da budu strpljive.

Ljubav: Bićete skloni krajnostima u ponašanju pa ćete prigovaranja i zvocanja zamenjivati ćutanjem i izbegavanjem partnerove blizine. No imaćete Merkurovu podršku koja će poboljšati komunikaciju među posvađanim parovima.

Zdravlje: Mars je još uvek u vašem znaku, što znači da imate mnogo energije, no istovremeno ste izloženi jačim iscrpljenjima i povredama. Pazite koliko vremena provodite na suncu, posebno ako imate osetljivu kožu.

Najbolji dan: 31. jul

Najlošiji dan: 4. avgust

Vaga

Posao: Prihvataćete izazove pa ćete bez mnogo razmišljanja prihvatiti premeštaj ili promeniti firmu, žrtvujući udobnost i sigurnost posla koji trenutno obavljate. U timskom radu bićete najuspešniji.

Ljubav: Zračićete nečim posebnim, što će privlačiti suprotni pol pa će vam češće upućivati komplimente. Samci će se naći na pragu emotivnih uzbuđenja i pustolovina. Mogli biste da se svidite osobi koja će intenzivno razmišljati o vama i inicirati susret.

Zdravlje: Aktivan društveni život pomaže Vagama da optimističnije gledaju na životne probleme. Treba vam opuštanje, zabava, letovanje. No pripazite se mogućih povreda ili opekotina prilikom sunčanja.

Najbolji dan: 1. avgust

Najlošiji dan: 30. jul

Škorpija

Posao: Mnogi od vas bi mogli na važan put, da reše pravni problem ili potpišu bitan ugovor. Bićete skloni ignorisanju potencijalnih problema i zamki, pa će vam takav stav olakšati snalaženje u poslovnim vodama.

Ljubav: Venera u Lavu mogla bi Škorpijama da ojača osećaj usamljenosti ili da im oduzme one ljubavne čarolije koje su proživljavali prošlih nedelja. Teže ćete se prilagoditi novom poretku stvari, a opiranje novonastalim okolnostima kulminiraće krajem nedelje.

Zdravlje: Vladavina Lava nije vaš najbolji astrološki period, što ćete osetiti po padu raspoloženja i većoj nervozi. No imaćete Marsovu zaštitu, pa ćete zahvaljujući odličnoj fizičkoj kondiciji sve dobro podnositi.

Najbolji dan: 3. avgust

Najlošiji dan: 2. avgust

Strelac

Posao: Izbegavajte poslove koji zahtevaju veću preciznost, pedantnost i tačnosti. Nemojte se previše oslanjati na pomoć poslovnih partnera – ovih dana ćete morati sami mnogo toga da obavljate.

Ljubav: Moguće su sitne prepirke među supružnicima. Bićete zahtevni, pa će vam partner otežano izlaziti u susret. Ako ste sami, planete odlično aspektuju putovanja, pa biste na letovanju ili nekom poslovnom putovanju mogli da upoznate zanimljivu osobu.

Zdravlje: Imaćete jaku intuiciju i podsvest, pa ćete sanjati stvari koje bi mogle da vam se dogode u stvarnosti. Mars u Devici mogao bi Strelčevima da izazove probavne tegobe ili upalne procese. Treba vam više odmora.

Najbolji dan: 5. avgust

Najlošiji dan: 3. avgust

Jarac

Posao: Do izražaja će doći Jarčeva praktičnost i pouzdanost u rešavanju bitnih poslovnih pitanja. Pružiće vam se prilika da ostvarite dobru zaradu i stabilizujete finansijsku situaciju. Međutim, previše ćete raditi i umarati se.

Ljubav: Bićete dinamični, pa će se kasni noćni izlasci smenjivati s užurbanim dnevnim ritmom u kojem nećete propuštati prilike za provod, novo poznanstvo ili iskustva koja još niste doživeli. Moguće su prave letnje ljubavi s privlačnim strancem.

Zdravlje: Vaše psihičko će se stanje bitno popraviti pa ćete biti manje razdražljivi. Neki će se okrenuti u svet duhovnosti proučavajući literaturu na tu temu, dok će drugi u bioenergiji pronaći rešenja za tegobe.

Najbolji dan: 31. jul

Najlošiji dan: 5. avgust

Vodolija

Posao: Uspešno ćete prenositi svoje znanje na manje iskusne i nedovoljno osposobljene kolege. Uslediće i neke kadrovske promene koje se neće bitno odraziti na vaš status, ali će vas ipak uznemiriti.

Ljubav: Neke Vodolije će planirati vikend putovanje udvoje. Odgovaraće vam manje bučna i zagušljiva mesta, gde možete da se opustite i zabavite. Bićete otvoreni za sklapanje novih poznanstva, ali svakoj potencijalnoj simpatiji ćete pronalaziti zamerke.

Zdravlje: Vladavina znaka Lava vas iscrpljuje pa se teže koncentrišete i pamtite. Ptijale bi vam blaže fizičke aktivnosti, poput šetnji ili plivanja. Ako ste na moru, opustite se i nemojte toliko da razmišljate o brigama.

Najbolji dan: 1. avgust

Najlošiji dan: 30. jul

Ribe

Posao: Merkur u vama neskladnom znaku Device negativno će se odraziti na područje komunikacije. Vaše poruke će saradnicima biti nejasne, pogrešno ćete shvatati smisao zadataka, pa pripazite.

Ljubav: Suprotni pol vrzmaće se oko vas, pa nije isključeno da vas privuku dva partnera. Nećete znati koji izbor je najbolji za vas. Pustite neka vas više vodi srce, a manje razum. Ribe u ozbiljnoj vezi bi mogle da planiraju veridbu ili venčanje.

Zdravlje: Zakazaćete pregled kod stomatologa ili kod lekara i tako saznati više o zdravstvenim problemima koji vas muče. Jedni će se odlučiti za dijetu i paziti šta jedu, a drugi se više baviti sportskim aktivnostima.

Najbolji dan: 3. avgust

Najlošiji dan: 2. avgust

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/ 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.