SPARINGUJE SA MUŠKARCIMA, A KADA SE SKINE U KUPAĆI NIJE IM DOBRO: Evo kako se HRANI srpska KIK-BOKSERKA
MArina Spasić, Foto: Printscreen/ Instagram/ maki_beki

Sve zvezde videli

SPARINGUJE SA MUŠKARCIMA, A KADA SE SKINE U KUPAĆI NIJE IM DOBRO: Evo kako se HRANI srpska KIK-BOKSERKA

Što se tiče ishrane, Marina kaže da generalno pazi šta jede, osim kada ne trenera ili kada je na odmoru

Objavljeno: 19:41h

Koliko je teško biti žena u "muškom sportu" svedoči Marina Spasić. Izabrala je da hoda trnjem do zvezda, ali je rešila da uspe, što je i učinila. marina ne samo da je vanserijski sposobna nego je i prelepa i prezgodna devojka.

"Što se tiče MMA i priče o MMA, prvo morаm dа kаžem dа mi je drаgo što nekаko, nаpokon, i tаj sport dobijа drugаčiju ulogu, jer nekаko se uvek smаtаrаlo dа je to sport zа muškаrce i dа žene, jednostаvno, nisu zа to, а pogotovo devojčice. Tаko dа nekаko kаo što je krenulа prvo sа kik-boksom, još kаd sаm jа krenulа, profesionаlne mečeve, dosta devojčica je krenulo tada da se bavim tim sportom, tаko sаd vidim dа kreću i sа MMA. Drаgo mi je dа kаžem da sаm moždа i prva kojа je progurаla tu zdrаvu priču i dа, jednostаvno, to je sport kаo i svаki drugi - potrebno mnogo trudа i rаdа", rekla je ona i priznala da joj ni fizički nije bilo lako u ovom sportu.

"Znači prvih, ma kakvi, godinu i po, dve me, bukvalno, sve bolelo", rekla je Marina. Što se tiče načina ishrane, ona je kao i u svakom sportu, veoma bita. Marina mora da se vodi računa o vrsti namirnica koje konzumira, ali i o kilaži.

"Nisam puno skidala kilograma ni u kik-boksu ni u ova dva MMA meča, jer generalno nema puno gojaznih osoba na našim prostorima. Generalno, svi su teži od mene. I onda smo se uvek dogovarali da držim kilažu između nekih od 57 do 60 kilograma. Ja toliko imam i prirodno. I sad je dogovor da spuštamo na 52 kilograma. Zato što za neki svetski nivo to je optimalno", objasnila je naša najbolja MMA borkinja.

Što se tiče ishrane, Marina kaže da generalno pazi šta jede, osim kada ne trenera ili kada je na odmoru. Dozvoljeno joj je da jede brzu hranu, slatko, popije sok... Ali kada nema meč, Marina i te kako mora da vodi računa o ishrani, te kombinuje ovsene pahuljice, jaja, tunjevina, meso, salate, nema slatkiša, nema sokova ni hleba.

Inače, Marina trenira dva puta dnevno. Kako kaže, tada ima samo vremena za spavanje i trening. Međutim, nekad nije to toliko striktno - kada nisu pripreme za meč u toku. Tada ima i slobodni vikend. Ono što je najveće iznenađenje, jeste da su joj upravo muškarci suparnici u sparingu. To joj pričinjava veliki izazov, ali i odličnu pirpremu za borbu u ringu sa ženama. A kada je reč o ljubavnom životu otkrila je da na tom polju ima muke jer se muškarci plaše da joj priđu kada znaju čime se bavi.

Pogledajte kako se Marina Spasić bori:

Bajkerka i MMA borac! Žene je ne podnose, na strastvenu pušačicu krenuli sabljom:

01:18

Bajkerka i MMA borac! Žene je ne podnose, na strastvenu pušačicu krenuli sabljom!

(Espreso/ Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.