U AVGUSTU NAS NE OČEKUJE JEDAN, VEĆ DVA SUPERMESECA: Neće biti lako, VEŽITE POJASEVE, i spremite se za BURU
Pun Mesec, Foto: Profimedia

DUPLA NEVOLJA

U AVGUSTU NAS NE OČEKUJE JEDAN, VEĆ DVA SUPERMESECA: Neće biti lako, VEŽITE POJASEVE, i spremite se za BURU

Ova energija koja isceljuje srce će se dalje intenzivirati kako je Venera, planeta ljubavi, duboko retrogradna

Objavljeno:

Do septembra se držite, jer nas u avgustu očekuje ne jedan, već dva Supermeseca, prvi će se desiti već 1. avgusta i verujte nam, ovo neće biti prijatan mesec, ali ćete na kraju biti zahvalni jer će te otpustiti sve što ne treba da bude u vašem životu. U septembru ćete već biti spremni za nove pobede, i fizički i emotivno. Drugi Supermesec očekujte na kraju meseca 31. avgusta.

Pun Mesec u Vodoliji 1. avgusta je savršena ulazna tačka za ovo putovanje. Sadrži slatku, isceljujuću vibraciju, koja nas vodi da se nežno i s ljubavlju pripremimo da se oslobodimo svega što je teško. Verovatno ćemo osetiti snažne isceljujuće vibracije, posebno kada je u pitanju naše srce.

Mesec
foto: Profimedia

Ova energija koja isceljuje srce će se dalje intenzivirati kako je Venera, planeta ljubavi, duboko retrogradna. Možemo osetiti kako bolne emocije, slomljena srca, tuga i razočaranja izbijaju na površinu. Možda se osećamo posebno osetljivo, i iako može biti intenzivno, posebno pre punog meseca, osetićemo veliko olakšanje kada prođe.

Vodolija je prozračan, racionalan znak, što znači da će energija biti koncentrisana oko naših glava. Možda nam je teško izaći iz glave. Iako može biti izazovno, neophodno je zastati i saslušati šta misli imaju da nam kažu.

Mesec, Pomračenje, Eklipsa, Nebo, Zvezde, Planete
foto: Profimedia

Zapisivanje stvari ili razgovor sa prijateljem može doneti olakšanje. Energija Vodolije može nam pomoći da stvari sagledamo intelektualno, logično, ali i iz stanja neutralnosti kako bismo doneli najbolju odluku za budućnost. Naravno, proces nije uvek tako uredan, ali znajte da imate isceljujuću energiju na svojoj strani. I znajte da će ovaj Pun Mesec 1. avgusta u Vodoliji podržati vaše putovanje, posebno ako postoji nešto što morate da napustite u svom životu. Snažno vreme za čišćenje i resetovanje vašeg sistema!

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI:

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

(Espreso/ Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.