UKUSNO
JADRO OBLANDE SU ZVEZDA U SRBIJI, A MALO KOJA DOMAĆICA ZNA ZA OVU PRIPREMU: Nema ništa TRADICIONALNIJE, A BOLJE
Poklopite nekim težim predmetom (ja stavim pleh od rerne) i ostavite da se prohladi
Predlog za "nešto slatko" na brzaka. Divne posne oblande, veoma ukusne
Sastojci:
1 veće pakovanje oblandi
250 g margarina,
300 g šećera,
250 ml vode,
300 g posne mlevene plazme,
150 g mlevenih oraha,
100 g posne čokolade,
po želji korica narandže
Priprema:
Otopite šećer, margarin i vodu. Samo da proključa, skinite sa vatre i dodajte keks, orahe i koricu narandže. Fino sjedinite i podelite na dva jednaka dela. U jedan deo dodajte čokoladu i mešajte da se otopi i sjedini. Ostavite da se fil prohladi, da bude mlak i filujte korice naizmenično, tamni pa svetli deo. Poklopite nekim težim predmetom (ja stavim pleh od rerne) i ostavite da se prohladi.
(Espreso/Trpeza.alo)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!