JADRO OBLANDE SU ZVEZDA U SRBIJI, A MALO KOJA DOMAĆICA ZNA ZA OVU PRIPREMU: Nema ništa TRADICIONALNIJE, A BOLJE
Oblande, Foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

UKUSNO

JADRO OBLANDE SU ZVEZDA U SRBIJI, A MALO KOJA DOMAĆICA ZNA ZA OVU PRIPREMU: Nema ništa TRADICIONALNIJE, A BOLJE

Poklopite nekim težim predmetom (ja stavim pleh od rerne) i ostavite da se prohladi

Objavljeno:

Predlog za "nešto slatko" na brzaka. Divne posne oblande, veoma ukusne

Sastojci:

1 veće pakovanje oblandi

250 g margarina,

300 g šećera,

250 ml vode,

300 g posne mlevene plazme,

150 g mlevenih oraha,

100 g posne čokolade,

po želji korica narandže

Priprema:

Oblande, Torta sa oblandama, Sladoled torta
foto: Printscreen /YouTube/Gotovit Di

Otopite šećer, margarin i vodu. Samo da proključa, skinite sa vatre i dodajte keks, orahe i koricu narandže. Fino sjedinite i podelite na dva jednaka dela. U jedan deo dodajte čokoladu i mešajte da se otopi i sjedini. Ostavite da se fil prohladi, da bude mlak i filujte korice naizmenično, tamni pa svetli deo. Poklopite nekim težim predmetom (ja stavim pleh od rerne) i ostavite da se prohladi.

01:16

DRAGA MAŠIN DONELA PRVI RECEPT ZA SLATKO U SRBIJU? Original se čuva u muzeju u Kraljevu, a evo kako se poslastica PRAVILNO SLUŽI

(Espreso/Trpeza.alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.