PROŠLOST U AVGUSTU KUCA NA VRATA, ALI SUBINA IMA POSLEDNJU REČ: Ovo je MESEČNI HOROSKOP, spremite se za PREOKRET
Horoskop, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

astro

PROŠLOST U AVGUSTU KUCA NA VRATA, ALI SUBINA IMA POSLEDNJU REČ: Ovo je MESEČNI HOROSKOP, spremite se za PREOKRET

Mesečni horoskop za avgust 2023. godine

Objavljeno: 10:01h

Vladavina Lava je vreme strasti, romantike, kreativnosti i samoizražavanja, a počinje na samom vrhuncu leta, kada smo obično i najzadovoljniji zbog svih tih sunčanih sati i lepog vremena. Iako su vrućine sve nepodnošljivije iz dana u dan, sezona Lava uvek nam otvara vrata nostalgije i podseća nas na prošlost, detinjstvo, uspomene, dragocene trenutke koje vreme ne može da obriše.

Na astrološkom nebu nije nimalo jednostavna situacija. Susrećemo se sa energijom Retro Saturna i Venere, ali i severnim i južnim čvorom na relaciji Ovan-Vaga. Pravo je vreme za pokret, donošenje odluka koje će nam na duže staze omogućiti prosperitet.

Mesečni horoskop za avgust 2023. godine.

Horoskop, Lav
foto: Nataliia Vzhyshnevska / Panthermedia / Profimedia

Ovan

Ovnove očekuje intenzivan letnji mesec, partner vam pruža drugu priliku. Na vama je da pokažete koliiko ga volite kroz dela, tokom retrogradnog hoda Venere kroz sazvežđe Lava. Imajte na umu da vam Saturn otežava komunikaciju i zato se usresredite na konkretne zadatke umesto da pričate o prošlosti. Slobodni Ovnovi se bore da osvoje osobu koja im se dopada duže vreme, na samom kraju meseca imate podršku zvezda da započnete vezu.

Bik

Vi ste se maksimalno opustili i vaša hedonistička strana ličnosti je preuzela kontrolu nad životom. Dodatno vas podstiče na uživanje Venera u Lavu, pa nemojte preterivati sa začinjenom hranom i alkoholom. Uključite porodicu i drage ljude u svoje planove, pokrenite se i organizujte zajednički odmor. Generalno gledano na ljubavnom planu Bikove tokom avgusta ne očekuju velike promene.

Blizanci

Blizanci uživaju u letu, Retro Saturn vraća bivšu ljubav u vaš život, ali ni razgovori o prošlosti ne mogu da pokvare vaše raspoloženje. Organizujete druženja, podstaknite voljene da se pokrenu i zarazite ih svojom pozitivnom energijom. Zauzeti Blizanci uživaju u porodičnom okruženju, planiraju kraća putovanja i organizuju unutar kuće vikend druženja sa prijateljima. Pratite svoju intuiciju.

Horoskop, Astrologija
foto: Martyn Vickery / Alamy / Profimedia

Rak

Pred Rakovima je initenzivan mesec, Retro Saturn u vama budi duboka razmišljanja. Tačnije, retro planeta vas pozivaju na put samoanalize i stvaranja novih životnih ciljeva. Ovo putovanje do središta sebe otkriće vam zakopane emocije, potrudite se da ostanete iskreni sami sa sobom. Posvetite se putu samospoznaje, većina vas će odmarati i posvetiti vreme sebi u okviru porodičnog doma.

Lav

Lavove u vezi i braku ne očekuju veće promene, vi ste zadovoljni svakodnevnicom i ne težite novim projektima. Partner vam zamera vašu letargičnost, unesite dozu pozitivne energije u svoju vezu, zajedničko putovanje može vas dublje povezati. Slobodni uživaju u flertu, druženju sa prijateljima i generalno ne osećaju želju za ulaskom u vezu i izgradnjom dubljeg kontakta.

Devica

Pred Devicama su važne lekcije kada je polje komunikacije u pitanju, morate da naučite da saslušate i drugu stranu priče. Vi private isključivo svoju percepciju i trenutno niste u stanju da napravite kompromis što vas tokom avgusta može dovesti do prekida dugogodišnje veze i razvoda. Povucite pažnju, sagledate svoje traume i njihove korene kako bi napredovali. Slobodne ne očekuju veće promene na polju ljubavi, ukoliko težite letnjoj avanturi pokrenite kontakt i načinite prvi korak.

Horoskop
foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Vaga

Pred Vagama je pozitivan period na ljubavnom planu, na vas retro planeta utiču u drugačijem smislu. Zapravo traže od vas da postavite jasne granice u odnosu sa dragim ljudima, vaš karakter je nežan i vi ćete objasniti svoje potrebe sasvim racionalno i mirno tako da će drugi morati da ih prihvate i dublje se povežu sa vama. Za slobodne Vage avgust donosi mogućnost za sklapanje novih kontakata i upoznavanje ljudi iz inostranstva.

Škorpija

Pred Škorpijama je izazovan mesec, očekuju vas veliki planovi, a i želite da ispunite dogovorene porodične ciljeve. Bilo da je reč o finansijskom ulaganju, uređenju doma, pomoći daljim rođacima oko domaćinstva vi ćete odigrati glavnu ulogu. Slobodne Škorpije biće fokusirane na rođake i prijatelje. Trenutno ne razmišljate o ulasku u vezu. Na poslovnom planu Škorpije će preuzeti odgovornost, imaju priliku da se zauzmu za zaposlene i njihovo mišljenje biće poštovano u okviru kolektiva. Ovo je savršena prilika za dostizanje finansijskog balansa.

Strelac

Pored retrogradnog hoda planeta Strelčeve očekuje divan, letnji mesec. Vi zasluženo odmarate od turbulentnog početka godine. Opustite se, prikupite energiju za dalje privatne i poslovne planove. Tokom avgusta ne očekuju vas veće promene na ljubavnom planu. Strelčevi u dugoj vezi i braku imaju priliku da reše određene dileme i zbliže se sa partnerom.

Horoskop
foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Jarac

Jarčevi osećaju blage turbulencije, vraća vam se osoba iz prošlosti u život. Neće tako lako odustati od vas, bivši partner je tu kako bi vas život proverio da li ste shvatili važne lekcije iz proteklih godina. Razmislite pre nego što uđete u vezu ponovo, oslušnite sebe. Pred zauzetim Jarčevima nema većih promena, uživajte u mirnom i stabilnom okruženju.

Vodolija

Vodolije sanjare o nedostupnoj osobi. Nemojte dozvoliti svom umu da odluta daleko, veza sa zauzetom osobom neće vam doneti mir na duže staze. Radije usmerite pažnju na dodatno usavršavanje i sticanje novih poslovnih veština. Pred zauzetim Vodolijama je romaničan mesec, mnogi od vas planiraju u drugoj polovini meseca putovanje sa partnerom, pa uživajte.

Ribe

Na ljubavnom planu Ribe očekuje pozitivan mesec, slobodni imaju priliku da uđu u vezu koja može prerasti u brak. Pratite svoj unutrašnji glas, postavite jasne granice, ali i izrazite svoje nade i životne težnje. Ribe u vezi i braku očekuje produktivan mesec, imate priliku da kreirate zajedničko vreme i razbijete monotoniju. Trenutno fokus nije na poslovnim zadacima, fokusirajte se na važne obaveze na samom početku meseca, a o tome piše i potal Čet lajn.

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.