TAROT UPOZORAVA NA BURAN PERIOD DO KRAJA JULA: Ova tri horoskopska znaka očekuje TOTALNI PREOKRET u životu
Tarot, Foto: Profimedia

astro

TAROT UPOZORAVA NA BURAN PERIOD DO KRAJA JULA: Ova tri horoskopska znaka očekuje TOTALNI PREOKRET u životu

Predviđanje tarota za tri horoskopska znaka u periodu od 25. do 31. jula

Objavljeno:

Tarot proricanje za naredni period predviđa brojne promene za sve horoskopske znakove, dok će tri znaka Zodijaka doživeti potpuni preobražaj. Ovo je period isceljenja i samopoštovanja, pa ćete doći do spoznaje šta vas koči da to postignete.

Srećna republika vam donosi predviđanje tarota za tri horoskopska znaka u periodu od 25. do 31. jula.

Vračara, Magija, Horoskop, Astrologija, Tarot karte, Tarot
foto: Profimedia

Ovan (21. mart - 19. april)

Tarot karta: Budala

Vaša tarot karta govori da je vreme da prihvatite svoj avanturistički duh. Poziva vas da počnete da verujete u sebe. Izađite iz svoje zone komfora i istražite nove horizonte. Bilo da se radi o započinjanju novog hobija, ili planiranju putovanja, neka vas vaša radoznalost vodi. Prihvatite uzbuđenje koje vam donosi nepoznato i zapamtite da svako putovanje počinje jednim korakom.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Tarot karta: Snaga

Vračara, Magija, Horoskop, Astrologija, Tarot karte, Tarot
foto: Profimedia

Ričite sa samopouzdanjem, jer vas ova karta podseća na vašu unutrašnju moć. Iskoristite svoju hrabrost i odlučnost da prevaziđete sve prepreke. Ovo je vreme da se suočite sa izazovima. Verujte u svoje sposobnosti i nemojte da se plašite da preuzmete vođstvo. Imate snagu da se nosite sa svime što vam se nađe na putu. Zagrlite svoju blistavu energiju i sijajte.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Tarot karta: Smrt Karta smrti signalizira vreme transformacije i obnove. Otpustite i oslobodite ono što vam više ne služi. Prihvatite ciklus života i moć regeneracije. Ovo je prilika da skinete sa sebe sve što vam ne služi i prihvatite novo poglavlje. Prigrlite promenu raširenih ruku, jer ona utire put za rast i ponovno rođenje.

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.