OGROMAN NEDELJNI HOROSKOP od 24. do 30. JULA: Na polju LJUBAVI svi očekuju događaje, a ONI TEKTONSKE PROMENE
Dve žene, Foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

astro finale

OGROMAN NEDELJNI HOROSKOP od 24. do 30. JULA: Na polju LJUBAVI svi očekuju događaje, a ONI TEKTONSKE PROMENE

Finale jula priprema zaista turbulentnu nedelju, evo šta može svaki znak zodijaka da očekuje

Objavljeno:

S obzirom na to da se Venera debelo zagrejala, i počela je sezona Lava, slobodno možete da očekujete bujicu strasti, i pomalo napetosti gde god se okrenete.

Ove nedelje nisu nežne, pa je zato tu veliki nedeljni horoskop koji vas neće razočarati. Evo šta da očekujete poslednje nedelje jula:

Dve devojke, Ljubav, Devojke, Žene
foto: Roman Babakin / Alamy / Alamy / Profimedia

Ribe - Detaljan pristup

POSAO: Drage Ribe, ovo je nedelja u kojoj ćete se baviti svakodnevicom i poslovnim životom, s ciljem da završite zaostale obaveze i krenete dalje. U prvoj polovini nedelje dobićete neku vest koja vas može naterati da se vratite na poslove koje ste iz nekog razloga stopirali ili čije ste izvršenje odložili do daljeg. Ono što je neophodno da uradite jeste da promenite pristup i vratite se na neke detalje preko kojih ste možda olako prešli, pa vam sada mogu napraviti problem. I uopšte, sve što je u vezi s poslom, a što ste olako shvatili u prošlosti, sada će doći na naplatu i naterati vas da sve uradite s pažnjom i posvećenošću detaljima. Neke stvari vam neće ići lako, ali imaćete pomoć mlađih kolega, koje će vam biti na usluzi. Ako s nekim od saradnika postoje nerazrešeni odnosi, sada je dobar trenutak za razgovor da biste shvatili uzroke problema. Bitno je da u radnom okruženju negujete iskrene odnose, bazirane na poverenju i međusobnom razumevanju i toleranciji. Bilo kakvo nametanje svog stava ili autoritarni pristup druge vrste dovodi do neminovnog razmimoilaženja i loše atmosfere, koja vodi u neproduktivnost. U drugoj polovini nedelje postižete uspeh u pregovorima ukoliko obratite pažnju na sve detalje, a povoljan je period i za zaključenje ugovora s novim klijentima. Na finansijskom planu novac vam dolazi kroz posao koji svakodnevno obavljate ili kroz neke uslužne delatnosti. S druge strane, skloni ste trošenju na svakodnevnom nivou na stvari koje vam i nisu potrebne. U drugoj polovini nedelje ponašaćete se trezvenije po pitanju novca i bilo bi dobro da napravite plan trošenja.

LJUBAV: Kada je u pitanju emotivni život, Ribe koje su u braku ili vezi imaju sitnija mimoilaženja s partnerom kada je u pitanju svakodnevni život. Razmirice mogu nastati zbog neracionalnih ponašanja jedne strane, što uključuje i odnos prema novcu i trošenju. Važno je da otvoreno razgovarate na miran način i bez međusobnog optuživanja. Ribe koje su trenutno slobodne mogu na poslu da sretnu mlađu osobu koja ih inspiriše, ali istovremeno podseća na nekoga iz prošlosti ko im je bio drag. Neki pripadnici znaka mogu ponovo da se zaljube u istu osobu koja ima neke veze s poslom.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu može se javiti pojačana nervoza i problemi s peskom u bubregu.

SAVET: Obratite pažnju na novac, skloni ste preteranom trošenju.

Ovan, Horoskop, Sazvežđe
foto: Profimedia

Ovan - Oscilacije i prelomni trenuci

POSAO: Ovnovi su ušli u fazu kada se troškovi samo nižu, bez obzira na to koliko vi hteli da napravite ravnotežu. Spremni ste da se za nešto založite i uložite dosta truda, ali još niste dovoljno sigurni u projekte koje imate na umu. Iz nečega jednostavnog može se lako preći u planski i ozbiljan projekat, koji će se veoma brzo pokrenuti. Moguće je da će se nešto naglo odigrati jer vi ničemu ne pristupate proračunato. S druge strane, obaveze i nepredvidljive situacije vam ne dozvoljavaju da se posvetite koliko biste želeli. Moguće je da se radi o nekom poslu koji ste već radili ili hteli da započnete. Budite istrajni i odgovorni koliko god naišli na neke prepreke ili osobe koje nemaju mnogo poverenja u ono što radite. Ne zamerajte drugima na trenutnoj slabosti jer je to veoma dobro za vas. Sve to će pogurati da se razvijete u nepredvidivim pravcima, nešto stvorite i materijalizujete i ponašanjem pokažate da ste istrajni. Preuzećete odgovornost i više se založiti, postići ćete dobre rezultate, ali se možda i zameriti nekim ljudima. Kod nekih Ovnova može doći do prekida nekog posla ako shvate da su neisplativi. LJUBAV: Na emotivnom planu Ovnovi koji su u braku ili vezi biće dosta angažovani oko dece i finansija. To može biti u fokusu, ali možete da naiđete na nerazumevanje partnera, pa to može doneti nesporazume. Kod nekih parova može doći do prekida, a neki će morati da naprave izbor. Može doći do kolebanja jedne ili druge strane, ali i rešavanje stvari, problema i nedoumica iz prošlosti. Moguće je da ćete morati da vraćate i neke dugove ili kredit. Slobodnim Ovnovima bi mogao da se pojavi neko iz prošlosti, ali će se pojaviti i mlađa osoba, koja će vas posebno zaintrigirati i inspirisati. Možete se dvoumiti kome da date naklonost i to može trajati duže vreme. Trudite se da pratite intuiciju i srce.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu su mogući problemi sa stomakom i želucem. Ne iscrpljujte telo. Vreme je da promenite ishranu.

SAVET: Ne plašite se da uradite nešto drugačije.

horoskop
foto: Profimedia

Bik - Snaga ljubavi

POSAO: Bikovi bi ove nedelje mogli dobiti informacije koje će ih prilično iznenaditi, ali i veoma obradovati. Moguće je da ćete biti simpatični i zanimljivi drugim ljudima, pa će vam se više obraćati, želeti da sarađuju ili vas nešto pitaju. Bikovi koji se bave privatnim biznisom mogli bi svojim proizvodom ili onim što rade da izađu u javnost i postanu popularni. Bićete veoma jasni, vaše ideje kreativne, a prilike i šanse dobre. Moguće je i potpisivanje nekog ugovara, ali i novac na koji ste dugo čekali. S druge strane, čuvajte se i držite situaciju pod kontrolom jer niko, osim vas, neće moći da prepozna i uradi ono što je najbolje i najkvalitetnije. Jačate na poslovnom planu i postajete sve vidljiviji, ali se trudite da ne odskočite naglo, već se razvijate polako i postepeno. Ne zalećite se i ne donosite brze odluke jer stvari treba da se poslože na mirniji i na postepeniji način. U fokusu bi mogao da bude jedan od roditelja, moguće je da ćete želeti da renovirate poslovni ili privatni prostor, a nije isključeno i neko vraćanje u prošlost ili poseta mesta na kojem niste dugo bili. Finansijska situacija će biti sve stabilnija, pa ćete moći da uradite neke stvari koje ste odavno isplanirali.

LJUBAV: Na emotivnom planu Bikovi će biti u prilici da raščiste i rasprave neke stvari iz prošlosti koje su ih dugo mučile. Postavićete jasne granice i temelje i pokrenuti nešto u drugačijem smeru, što će bliske osobe prepoznati i podržati. Deca će biti veoma važna i neke odluke u vezi s njima. Izbacićete mnogo toga što vas je dugo mučilo i osećati se rasterećenije. Slobodnim Bikovima bi u život mogla da se vrati osoba iz prošlosti s kojom nisu sve raščistili i razjasnili. Ovo bi moglo da vas, na neki način, uznemiri, a nije isključeno da ćete spontano povući crtu. Može vas zaintrigirati osoba s kojom ćete se naći u društvu i voditi duge razgovore. Fluid i bliskost koji se budu javili u tom trenutku biće nešto što do sada niste osetili. Neki Bikovi će doživeti sudbinsku ljubav.

ZDRAVLJE: Veoma ste intenzivni i možda bi trebalo da na neki način date sebi oduška. Mogući su povišena temperatura i problemi s pritiskom.

SAVET: Možete biti preopterećeni, pa se na vreme sklonite.

Blizanci - Zainteresovani i otvoreni

POSAO: Blizancima je naglašeno polje komunikacije i informacija, a to predstavlja podlogu za neke nove događaje. Dosta toga će se ubrzati i pokrenuti. Možda vam se neće sve u startu dopasti ili ćete osetiti neku neprijatnost, ali je to iskušenje potrebno da bi se neke druge stvari otvorile i razvijale. Pred vama je dinamičniji period koji će mnogo toga pokrenuti. Kod nekih Blizanaca može doći do promene principa, stava i odnosa prema nekom poslu, ali i nekim ljudima koji su im nadređeni. Možete se osećati nesigurno u nekom momentu i biti brzopleti u izjavama. Ako niste pritisnuti, sačekajte bolji momenat za važne poteze. Nemojte čvrsto da se držite nekih stavova, ali nemojte ni da dozvolite da vas drugi koriste. Neki Blizanci bi mogli to da predosete i uzmu slobodne dane ili čak odu na odmor, pa nakon toga dobro razmisle i donesu odluku. Ovo je period kada nije isključena saradnja ili bliskiji kontakti s braćom, sestrama ili rođacima. Budite fleksibilni i otvoreni jer to je ključ uspeha ovih dana.

LJUBAV: Na emotivnom planu Blizanci bi mogli biti zaneseni ili stavljati sebe u prvi plan, što može iritirati partnera. Ovih dana biste mogli delovati čudno, odsutno u nekim momentima ili biti slabo fokusirani. Probajte da posvetite više pažnje dragim osobama i tako izbegnete eventualne nesporazume ili objasnite partneru da niste u standardnom izdanju. Slobodni Blizanci će biti veoma aktuelni u društvenom životu. Poziva, poruka i događaja će biti napretek, ali će vam, u isto vreme, to biti stresno jer će vam u nekim trenucima više prijati mir i tišina. Moguće je da ćete želeti od nekih osoba da se zaštitite ili da se distancirate od njih, pa u jednom trenutku možete biti i grubi. Javiće se i jedna osoba iz prošlosti s kojom niste sve raščistili.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema sa stomakom i upalama. Izbegavajte sve ono što vam ne prija.

SAVET: Budite spontani i oslobodite se zamke ega.

Rak, Horoskop
foto: Victor Watts / Alamy / Alamy / Profimedia

Rak - Važnost detalja

POSAO: Dragi Rakovi, ovo je nedelja u kojoj će do izražaja doći vaš praktični duh i smisao za korisno. Ovo je odlična nedelja za realizaciju planova i posvećenost detaljima, od kojih zavisi uspeh poslovnih poduhvata. Mlađi saradnici mogu vam biti od velike pomoći, a naročito će vam biti zanimljiva lakoća kojom dolaze do rešenja. Ključ za postizanje uspeha je dobra komunikacija i odmerenost u izražavanju stavova koji se ne slažu s mišljenjem sagovornika. Dobar period za pregovore, ali povedite računa da ne zvučite previše samouvereno da ne biste bespotrebno iziritirali suprotnu stranu. Ulaskom planete Merkur u znak Device vaše polje komunikacije, inteligencije i kratkoročnih poslova postaje veoma aktivno i donosi vam veliku gužvu na ovom polju u narednom periodu. Negativna strana ovog aspekta ogleda se u tome što možete postati sitničavi i previše kritični. To se može odraziti na saradnju s najbližim saradnicima, pa povedite računa i zapitajte se da li morate baš sve da iskomentarišete. S druge strane, ovo je povoljan period za poslove koji zahtevaju pojačanu koncentraciju i smisao za detalje, pa ćete u tom segmentu biti neprevaziđeni. Na finansijskom planu situacija je i dalje povoljna, ali obratite pažnju na neke zaostale troškove koji sada dolaze na naplatu. Ako nastavite s odlaganjem plaćanja, možete napraviti problem u narednom periodu.

LJUBAV: Kada je u pitanju emotivni život, Rakovi koji su u braku ili vezi prolaze kroz osvežavajuću fazu u odnosu i neki zaboravljeni trenuci ponovo postaju aktuelni. Sve što je u vašoj vezi bilo dobro, ali je s vremenom prestalo da se praktikuje, kao, na primer, neki znaci pažnje, koji su vam bili značajni, sada ponovo postaju aktuelni i greju vaše romantično srce. Slobodni pripadnici znaka mogu na opsesivan način biti zaokupljeni mlađom osobom koja je prilično okrenuta sebi i ima jaku ličnost. Već duže vreme vam zaokuplja pažnju sve u vezi s njom, a sada ćete poželeti otvoreno da iskažete sve što vam je na duši da biste olakšali sebi i znali na čemu ste. Mogli biste se prijatno iznenaditi uzvraćenom emocijom.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu čuvajte se respiratornih alergija i infekcija.

SAVET: Dobar period za detaljno bavljenje poslovima, pod uslovom da ne preterate

Lav - Samostalnost

POSAO: Dragi Lavovi, ovo je period u kom morate više da se okrenete sebi i svojim interesima i oslonite se isključivo na sopstvene snage. Početak nedelje donosi poznanstvo s mlađom osobom koja vam svojim pristupom i načinom razmišljanja može otvoriti potpuno novu perspektivu u poslu. Ovo je dobar period za razmišljanje o novim poslovima i nekom vidu reorganizacije koji će vam u budućnosti olakšati funkcionisanje na poslovnom planu. Retrogradna Venera vas vuče da ostanete u starim obrascima poslovanja i funkcionisanja, ali vam ujedno pokazuje njihovu manjkavost i potrebu za prevazilaženjem istih. Iako ne volite promene, sada će vam se ukazati u pravom svetlu negativna strana dosadašnjeg načina funkcionisanja. Prelaskom Merkura u znak Device, osetićete se probuđeno i spremno da krenete u akciju. Detaljniji pristup stvarima i veće oslanjanje na sopstvenu snagu i iskustvo daju vam potrebno samopouzdanje da počnete s realizacijom nimalo lakog poslovnog poduhvata, od kog ste zbog trenutne nesigurnosti mogli da odustanete. Ubrzo će vam biti jasno da u potpunosti imate kontrolu nad tokom događaja i celokupnom organizacijom i da nema razloga za brigu i nesigurnost, a ne treba vam ni tuđa pomoć. Na finansijskom planu situacija može biti promenljiva, ali ove nedelje možete računati na manje isplate dok ćete trošiti racionalno i planski, pa možete da budete mirni po tom pitanju.

LJUBAV: Kada je u pitanju vaš emotivni život, Lavovi koji su u braku ili vezi osećaju potrebu za otvorenim razgovorom s partnerom o svim pitanjima koja ih muče, a koja se ne tiču samo emotivnog odnosa, ali mogu naići na neadekvatnu reakciju ili čak izostanak iste, što vas može prilično razočarati i rastužiti. Nemojte biti nakraj srca, partner samo ne vidi stvari na isti način kao vi i mnogo je manje zabrinut. Lavovi koji su trenutno slobodni mogu se ponovo vratiti na neku staru priču koja se nije realizovala u prošlosti u skladu s vašim očekivanjima. Okidač može biti iznenadni poziv ili neočekivan susret i razgovor koji će biti prilično otvoren, a koji niste očekivali u ovom trenutku.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu situacija je zadovoljavajuća, najosetljiviji deo tela je grlo, pa ne preterujte s hladnim napicima.

SAVET: Oslonite se na sopstvene resurse i nećete pogrešiti.

devica
foto: Printscreen youtube

Devica - Olakšano poslovanje

POSAO: Drage Device, ovo je period u kome će vas mnogo toga, a pre svega vaš način razmišljanja, vući nazad. U prvom delu nedelje javiće se potreba da razrešite neku situaciju iz prošlosti ili ćete se u nekoj novonastaloj situaciji ponašati po starom šablonu i ubrzo uvideti da je neophodno da se postavite na potpuno novi način. Dosta ste transparentni kad je posao u pitanju i imate potrebu da podelite s kolegama iskustva koja i njima mogu biti korisna. Sama činjenica da možete u kolektivu da olakšate i skratite proces rada donosi vam profesionalnu satisfakciju, a neće izostati ni priznanje nadređenih. S druge strane, zbog prevelikog broja obaveza osećate kao da ste uhvaćeni u zamku, pa na sve načine težite da se oslobodite i stvari ponovo vratite u kontrolu, koja vam je u nekom trenutku izmakla. Ulaskom Merkura u vaš znak stvari postaju dosta jednostavnije, pa lakše obavljate praktične poslove, koji su se nagomilali u međuvremenu. Razmišljanje vam postaje jasnije, kao i logika, a spremnost na kompromis i komunikaciju sada je veoma izražena. Sve razgovore za koje niste imali priliku u prethodnom periodu treba obaviti sada, neki će se sami nametnuti, dok ćete druge vi inicirati. Na finansijskom planu novac vam stiže u delovima ili na rate, a troškove gotovo da i nemate zbog nedostatka vremena za trošenje. To i nije tako loše pošto ćete kasnije shvatiti da vam znači sve što ste uštedeli.

LJUBAV: Kada je u pitanju emotivni život, Device koje su braku ili vezi imaju dosta lepih i intimnih trenutaka s partnerom i maštaju o putovanju što dalje od umarajuće svakodnevice. Želja će vam samo delimično biti ispunjena pošto, i pored sigurnog odlaska na planirani odmor s partnerom, posao će vas pratiti celo leto. Device koje su trenutno slobodne tokom ovog perioda, zahvaljujući retrogradnoj Veneri u Lavu, koja prolazi vašim poljem tajnih, zabranjenih i platonskih ljubavi, iskusiće nešto iz ove palete i to im nikako neće prijati. Vi volite red i poredak u svemu, pa i u ljubavi, ali ovog leta stvari će u potpunosti biti van vaše kontrole i zamišljenog plana.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu situacija je dosta dobra, ali obratite pažnju na ishranu.

SAVET: Komplikovane situacije na ljubavnom planu učiniće vam život veoma zanimljivim.

Vaga - Velika odstupanja ili tektonske promene

POSAO: Vagama bi ovu nedelju mogli da obeleže iznenadni i nepredvidivi momenti, a koji će ih, na neki način, pokrenuti. Pojaviće se neke nove ideje, kao i nove opcije na poslovnom planu koje će vas malo razdrmati i razbuditi. Iako ste prilično fleksibilni u poslednje vreme, nećete biti ravnodušni na ove događaje. Bude vam se određeni potencijali i mogućnost da uradite nešto novo i drugačije. Upoznaćete neke nove osobe i probati da sublimirate utiske u ono što trenutno radite. Ovo je veoma važan period za sve studente i one kojima je potrebno šire obrazovanje. Imate svest o tome šta treba da se preoblikujete, ali je samo važno da ne gubite strpljenje. Imaćete spoznaju ili iskustvo koje će vas otrezniti da menjate nešto u poslu. Takođe, moraćete da pravite kompromise koji uopšte nisu dobri po vas jer ćete se truditi da napravite neki balans, koji, u stvari, nije dobro izbalansiran. Pehovi, razočaranja ili neka druga iskušenja nateraće vas da povučete određene poteze koji su drugačiji, neočekivani ili čak uvredljivi po neke ljude. Imaćete manje kontrole nego inače, što će iznenaditi ljude oko vas. Međutim, reagovaćete onako kako se osećate i kakva je vaša unutrašnja suština. Sve to može dovesti do prekida odnosa ili saradnje. Podrška i pomoć prijatelja će biti od velikog značaja.

LJUBAV: Na emotivnom planu Vage koje su u braku ili vezi bi mogle imati izazove u vezi s nekim stvarima koje su se prećutkivale. Sada je došlo vreme da izađe sve što je bilo zaključano u podrumu, a ponekad je teško suočiti se s tim. Moguće je da će biti izgovorene i neke teške i uvredljive reči ili argumenti. Budite oprezni i strpljivi i trudite se da ne pravite dramu ni oko čega. Slobodne Vage bi mogle da se upuste u vezu ili flert s osobom koja je zauzeta. Moguće je da se radi o nekome ko vam je doskora bio prijatelj ili o nekome ko dolazi iz poslovnog okruženja. Ovo je izazov koji ćete morati da prevaziđete sami, a da pritom nikoga ne povredite. U suprotnom, mogla bi da vas stigne karma jednog dana.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogući su psihosomatski problemi, a vodite računa da ne dođe do povrede stopala.

SAVET: Koliko god vas neka situacija izbacila iz takta trudite se da držite stvari pod kontrolom.

Škorpija - Sprega odnosa

POSAO: Škorpijama su naglašeni partnerski i međusobni odnosi, a nisu isključeni ni ozbiljni razgovori koji mogu veoma uticati na karijeru. Neke ćete pokrenuti vi, a neki će se sami izdogađati, bez obzira na to šta radite. Veoma ste trezveni i svesni datog momenta, a poslu i obavezama pristupate zrelo i odgovorno. Međutim, postoji mogućnost da vas neki momenti vrlo iznenade, pa ćete biti prinuđeni i da napravite neobičan i radikalan potez. To vas može dovesti do liderske pozicije i pokretanja projekta u kom ćete biti vođa i lider. Ipak, koliko god ste vispreni i dobri u poslu, nemojte biti isuviše otvoreni jer bi neko to mogao da zloupotrebi. Ima sujetnih ljudi koji bi mogli da vas ometaju i uruše kvalitet kojem težite. Trudite se da budete disciplinovani, tačni i da ne iritirate druge. U narednom periodu mogu vam se pojaviti saradnici s kojima ste već radili, možete imati kontakt sa starim kolegama, ali ćete biti u prilici da završite sve započete poslove. Ista je situacija i na finansijskom planu, kada ćete naplatiti sve zaostale dugove i retroaktivno dovesti finansije u balans.

LJUBAV: Na emotivnom planu sve nesuglasice i nesporazume možete da rešite razgovorom i komunikacijom. Postoji mogućnost turbulentnih odnosa, pa je važno da u ključnim momentima sve objasnite. Biće vam potrebno više prostora i vremena za sebe, pa je važno da to osobe pored vas razumeju. U suprotnom, moglo bi da dođe do privremenog razdvajanja. Svađe i rasprave bi mogle da nastanu oko nekih starih problema koji su se iznenadna pojavili i dobili na snazi. Ovo je period kada mnogo toga treba da se sagleda i raščisti, bez prevelike nervoze i osuđivanja. Slobodne Škorpije bi potencijalnog partnera mogle da pronađu u poslovnom okruženju. Moguće je da su između vas već postojale neke varnice ili ste čak bili u vezi, pa su se, na neki način, osećanja ponovo vratila. Neke stvari niste raščistili, ali je potrebno dobro da razmislite pre nego što se upustite u vezu, naročito ako se radi o tajnoj ili zabranjenoj ljubavi. Ženskim pripadnicima znaka bi mogao da se udvara neko od prijatelja.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu možete imati problema zbog brzine i slabog fokusa. Slabe tačke su srce, stomak i nervi.

SAVET: Izolujte se i usporite kada osetite da je to potrebno

Strelac
foto: Printscreen youtube

Strelac - Avanturistički duh

POSAO: Strelčevima se dosta toga događa i menja na praktičnom planu. Vrlo ste fokusirani i želite da dovedete neke stvari u balans i da ih materijalizujete. Međutim, postoji mogućnost da vas nešto izbaci iz takta i prilično poremeti. Da li se radi o poslovnim ili privatnim stvarima, zavisi od vašeg horoskopa, ali ćete svakako biti veoma povređeni. Moguće je da će vam neko na poslovnom planu tražiti da budete precizni i jasni, a da to u vašem slučaju neće biti izvodljivo. Iako će se sve dešavati iznenada i bez neke pripreme, imaćete snagu i moći ćete da opravdate svoje postupke, ali će se situacije menjati u trenutku. Mogući su sukobi s nadređenima, ali i kolegama. Neke Strelčeve očekuje poslovno putovanje, seminar ili neki vid obrazovanja koji će im omogućiti da se razvijaju i šire znanje i vidike. Možete spojiti lepo i korisno, što će vam prijati i resetovati vas. Kako nedelja bude odmicala, osećaćete se bolje i opuštenije, ali je veoma važno da budete smireni i reagujete sa zadrškom. Na finansijskom planu možete imati neke zaostale troškove ili dugove koji vam stoje nad glavom, ali koje polako rešavate.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Strelčevi bi mogli imati otežanu komunikaciju s partnerom, pa ako vidite da se ne razumete baš najbolje, nemojte insistirati na razgovoru. Radite neke konstruktivne stvari i nešto konkretno, a važne odluke ostavite za povoljniji period. U suprotnom, mogli biste da uradite nešto što bi partnera šokiralo. Ne možete tražiti pomoć drugih, a odnos bi mogao da zahladi, a moguća je i razdvojenost. Bitna vam je fizička aktivnost i da ne budete statični, pa je moguće da ćete se baviti renoviranjem doma, organizacijom ili ćete rešiti da se ratosiljate nekih starih stvari. Nije isključeno ni zajedničko putovanje, koje će vam u ovom trenutku prijati. Slobodni Strelčevi bi srodnu dušu mogli da pronađu na putovanju ili nekom opuštenom mestu. Pažnju bi mogla da vam privuče osoba koja je u centru pažnje, ekstrovertna i duhovita. Može vam se javiti stara ljubav iz inostranstva, a ženski pripadnici ovog znaka bi mogli da bace oko na nekog iz poslovnog okruženja. Ovo je period kada su mnogi odnosi na testu, a ključ rešavanja problema je strpljenje i razumevanje.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu nećete imati većih problema.

SAVET: Ne odustajte i ne dozvolite da vas razočaraju stvari na koje nemate uticaj ili vidljive rezultate.

Jarac - Emotivna preispitivanja

POSAO: Dragi Jarčevi, ovo je nedelja u kojoj će akcenat biti na samoposmatranju i analizi sopstvenih postupaka u svim segmentima, s tim da vas emotivni život okupira više od poslovnog. Takođe, aktuelna će biti i putovanja, istraživanje novih oblasti i pravljenje dugoročnih planova. U prvom delu nedelje dolazite u situaciju da morate da preispitate neke odluke iz prošlosti i uticaj koje su imale na vas. Možda ste previše dozvoljavali drugima da se mešaju u vaš život i niste postavili granice na vreme, pa ćete sada shvatiti da je nužno da to uradite da bi nad određenim stvarima povratili kontrolu. Nećete imati problem da iskomunicirate ono što vam smeta i postavite jasan zahtev da se vaše odluke poštuju. Ulaskom Merkura u znak Device, krajem nedelje, stvari postaju prilično jasnije i preciznije, pa, u skladu s tim, i vaši planovi. Ako idete na putovanje, detaljno isplanirajte ceo put i što manje stvari prepustite slučaju. Ovo je sjajan period za usvajanje novih znanja ili usavršavanje postojećih, a možda će vam se ukazati prilika za studijsko putovanje. Dobar period da učite od boljih, posvetite se detaljima, za koje često nemate vremena zbog previše posla. Na finansijskom planu mogao bi da vam bude odobren manji kredit ako ste ga tražili ili imate nameru da to uradite. Vraćajte dugove na vreme i trudite se da ne pravite nove troškove.

LJUBAV: Kada je u pitanju emotivni život, zauzeti Jarčevi prolaze kroz fazu preispitivanja ljubavi prema partneru, ali i partnerovih osećanja. Koncentrisani ste na svoja osećanja i pokušavate da shvatite šta vas muči, ako ne u razgovoru s partnerom, onda bar sami sa sobom. Možete otkriti o sebi neke stvari kojih uopšte niste bili svesni. Jarčevi koji su trenutno slobodni nalaze se na svom terenu pošto se vraćaju mislima u prošlost i žele da rade na sebi. Možda ćete se vratiti nekoj staroj ljubavi ili će vam neko poželeti da ponovo uđe u život. To ne mora nužno da bude loše pošto ćete i kroz taj odnos doći do nekih odgovora o sebi i moći ćete da osvestite šta je to što vas stalno koči.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu mogući su problemi s bubrezima ili bešikom, a kod muškaraca osetljiva prostata.

SAVET: Radite na otkrivanju sebe.

Vodolija - Želite da ispravite greške

POSAO: Drage Vodolije, ovo je period u kome ćete se baviti svim vrstama partnerskih odnosa, a istovremeno ćete biti izložene i prisutne u javnosti. U prvom delu nedelje naglašeni su izazovi na planu partnerskih poslova, u kojima može doći do razmimoilaženja po određenim pitanjima. Dok jedna strana razmišlja na logičan način i rukovodi se poznatim činjenicama i trenutnom situacijom, druga strana traži rešenje u nekim situacijama iz prošlosti i čini se da nije mnogo u dodiru sa sadašnjim trenutkom. To može dovesti do konfrontacije, ali rešenje je najbolje potražiti negde na sredini, uz neophodnu dozu tolerancije s obe strane. Ove nedelje mogući su razgovori koji vam neće biti prijatni, ali ih je nužno obaviti da bi se određene stvari razrešile, a odnosi postali jasniji. Stalno imate utisak da druga strana nije u potpunosti otvorena i iskrena, što kod vas može stvoriti dozu nepoverenja. U drugoj polovini nedelje više ćete biti okrenuti sebi i svojim preokupacijama i važno vam je da promenite ono što je u vašoj mogućnosti. Otvoreni ste za razgovor na temu prošlosti i nekih grešaka koje želite da ispravite. Na finansijskom planu novac vam dolazi kroz partnerske poslove ili preko emotivnog partnera. U ovom periodu intenzivno ćete pričati o novcu i finansijskim pitanjima pošto ćete imati potrebu da rešite sve što je na ovom polju nejasno i nedorečeno.

LJUBAV: Kada je u pitanju emotivni život, Vodolije koje su u braku ili vezi želeće da odnos učine što jasnijim. Partner može pribegavati nekim obrascima iz prošlosti, ali vi nećete dozvoliti da vas neko vraća unazad. Važno vam je da tokom ovog perioda razgovarate iskreno o svemu što vas muči, a to zahtevate i od druge strane. Smatrate da samo na taj način možete da nastavite dalje na zdravim osnovama i ako imate jasan cilj. Vodolije koje su trenutno slobodne mogu da očekuju susret s osobom koju znaju odranije i koja ih intrigira na više načina. Sada se može desiti i razgovor koji vam je bio veoma potreban i koji ste očekivali da se desi u prošlosti, ali do njega nije došlo. Značiće vam da razgovarate o stvarima koje su vam ostale nejasne da biste zaokružili priču. Moguće je i pomirenje s bivšim partnerom ili s osobom s kojom ste bili u tajnoj vezi.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu moguće su infekcije i problemi s genitalnim organima.

SAVET: Važno je da razgovarate o svemu što vas muči.

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada:

01:59

DA LI ZNATE ŠTA JE MUNDALNA ASTROLOGIJA? Stvari će se vratiti u normalu, evo i kada (KURIR TV)

(Espreso/ Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.