OVAJ SASTOJAK DODAJTE U JAJA I POSTAĆE BOMBA ZA VAŠE ZDRAVLJE: Zajedno utiču na SRCE i HOLESTEROL, a to nije SVE
Jaja, Foto: Printscreen/Youtube/JednostavnoUkusno

paŽnja

OVAJ SASTOJAK DODAJTE U JAJA I POSTAĆE BOMBA ZA VAŠE ZDRAVLJE: Zajedno utiču na SRCE i HOLESTEROL, a to nije SVE

Odvojeno ove dve namirnice imaju niz korisnih svojstava za zdravlje organizma. Spanać je izvor gvožđa, odličan je za zdravlje krvnih sudova i srca, a jaja podižu energiju, nivo dobrog holesterola, poboljšavaju vid i smanjuju rizik od moždanog udara

Objavljeno:

Jaja su izuzetno zdrava i odličan saveznik u dijetama, a posebno tokom leta kada vam nije potrebna jaka hrana, mogu biti odličan izvor proteina i energije. Međutim, ukoliko im dodate spanać postaju superzdrava.

Odvojeno ove dve namirnice imaju niz korisnih svojstava za zdravlje organizma. Spanać je izvor gvožđa, odličan je za zdravlje krvnih sudova i srca, a jaja podižu energiju i nivo dobrog holesterola.

A kombinacija ove dve namrnice samo pojačava njihova "magična svojstva", a nutricionisti izdvajaju jačanje imuniteta koa najveći benefit ovog spoja.

spanać
foto: Profimedia

Svakodnevna upotreba takvog jela će poboljšati efekat, jaja su takođe veoma korisna za decu. Ovakav doručak će vam dati energiju i pomoći vam da u dobrom raspoloženju i puni elana započnete dan.

Najjednostavniji recept koji možete da primenite je sledeći: Umutite nekoliko jaja po želji, dva ili tri posolite, a sa druge strane prodinstajte spanać, koji ste prethodno oprali, koliko da provene i preko sipajte umućena jaja.

Doručak će za par minuta biti gotov...

Bonus video:

02:18

ŠTEDIMO GDE STIGNEMO, ALI JAJA MORAJU DA SE KUPE! Otkrivamo razlog poskupljenja i koliko će se ovaj trend zadržati u Srbiji

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.