SVIDEĆE VA,M SE
OVA SLANA TORTA OD OBLANDI JE GOTOVA ZA 20 MINUTA: Kombinacija sastojaka joj daje KREMAST UKUS, recept DOMINIRA
Slana torta od oblandi je gotova za samo 20 minuta, a ukus obara sa nogu
Nemojte da se mučite po ovim vrućinama i napravite jednu slanu tortu od oblandi.
Kremasta je i svaki zalogaj se topi u ustima.
Sprema se za 20 minuta, a svi će biti oduševljeni.
Sastojci
Potrebno je:
1 oblanda (5 listova)
400 g krem sira
200 g sitnog sira
150 g majoneza
3 kisele pavlake
4-5 pakovanja trapista (listica)
400 g tanko secene šunke
50-100 g susama
Priprema
Krem sir, sitan sir, majonez i pavlaku dobro izmesati. Fil podeliti na 4 dela, ali se izmedju svake kore dva puta maze kako bi se dobro zalepile oblande. Treba ostaviti malo fila i za premazivanje cele torte. Na premazanu oblandu poredjati listice šunke, zatim tankim slojem premazati šunku pa staviti drugi list oblande. Namazati oblandu pa poređati listiće trapista pa opet u tankom sloju namazati fil. Postupak ponoviti još jednom - znači biće dva reda šunke i dva reda trapista. Poslednji list oblande tanko premazati filom i posuti przenenim susamom. Tortu ostaviti u frižideru.
Bonus video:
(Espreso/Recepti.com)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!