MOŽE DA STOJI U FRIŽIDERU NEKOLIKO DANA, A ZASITI ČIM JE PROBATE: Kremasti RUČAK na KAŠIKU SVIMA treba LETI(RECEPT)
Potaž, Foto: Printscreen/Youtube/arijevakuhinja

lagan ručak

MOŽE DA STOJI U FRIŽIDERU NEKOLIKO DANA, A ZASITI ČIM JE PROBATE: Kremasti RUČAK na KAŠIKU SVIMA treba LETI(RECEPT)

Ova kremasta čorba od tikvica je po ukusu najvećih gurmana

Objavljeno:

Ono što će vam sigurno najviše prijati po ovim vrelim danima jeste lagan ručak na kašiku! Ovaj recept će vas oboriti sa nogu!

Sastojci:

  • 1 kg tikvica
  • 1 crni luk
  • 1 čen belog luka
  • 200 g krem sira
  • 1 kašičica sušenog peršuna
  • 1/2 kašičice sušenog bosiljka
  • 1 l vode
Potaž
foto: Printscreen/Youtube/arijevakuhinja

Priprema: U šerpi na ulju propržite sitno seckani crni luk, a kada on omekša dodajte mleveni beli. Posle minut dodajte krem sir i seckane tikvice i vrelu vodu. Dobro promešajte i dodajte začine, pa opet lepo promešajte. Kada krene da vri poklopite i smanjite temperaturu. Kuvajte još 20 minuta. Štapnim mikserom lepo sjedinite sastojke.

Bonus video: Recept za paradajz čorbu

47:04

MAJKE-I-SNAJKE-SE01EP62

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.