OBRATITE PAŽNJU
OVAJ RECEPT JELENE ĐOKOVIĆ DANAS SVI RAZMENJUJU: Postao je PRAVI HIT, jednom kad probate, PRAVIĆETE GA DO SMRTI
Po svakoj brusketi na kraju dodatno pospite morsku so i biber po uksuu
Sastojci:
2 velika ili 4 mala krompira
2 šolje seckanog čeri paradajza
2 mlevena čena belog luka
5 listova svežeg mlevenog bosiljka
¼ kašičice morske soli
sok od ½ limuna
1 kašičica meda (opciono)
so i biber po ukusu
Priprema:
Zagrejte rernu na 220 stepeni. Krompir isecite po dužini na dugačke ovale debljine oko pola centimetra i poređajte ih na pleh obložen papirom za pečenje. Krompir pecite 30 minuta, dok po vrhu ne dobije zlatno smeđu boju.
Umutite limunov sok, so, beli luk i med (po želji) u maloj posudi. Dodajte paradajz isečen na kockice i promešajte da se sjedini. Pečene kriške krompira poređajte na poslužavnik i po njima pospite paradajz isečen na kockice i mleveni bosiljak.
Po svakoj brusketi na kraju dodatno pospite morsku so i biber po uksuu.
(Espreso/Zadovoljna)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!