OVAJ RECEPT JELENE ĐOKOVIĆ DANAS SVI RAZMENJUJU: Postao je PRAVI HIT, jednom kad probate, PRAVIĆETE GA DO SMRTI
Jelena Đoković, Foto: Printscreen/Instagram/ djokovicfamily

OBRATITE PAŽNJU

OVAJ RECEPT JELENE ĐOKOVIĆ DANAS SVI RAZMENJUJU: Postao je PRAVI HIT, jednom kad probate, PRAVIĆETE GA DO SMRTI

Po svakoj brusketi na kraju dodatno pospite morsku so i biber po uksuu

Objavljeno:

Sastojci:

2 velika ili 4 mala krompira

2 šolje seckanog čeri paradajza

2 mlevena čena belog luka

5 listova svežeg mlevenog bosiljka

¼ kašičice morske soli

sok od ½ limuna

1 kašičica meda (opciono)

so i biber po ukusu

Priprema:

Zagrejte rernu na 220 stepeni. Krompir isecite po dužini na dugačke ovale debljine oko pola centimetra i poređajte ih na pleh obložen papirom za pečenje. Krompir pecite 30 minuta, dok po vrhu ne dobije zlatno smeđu boju.

Umutite limunov sok, so, beli luk i med (po želji) u maloj posudi. Dodajte paradajz isečen na kockice i promešajte da se sjedini. Pečene kriške krompira poređajte na poslužavnik i po njima pospite paradajz isečen na kockice i mleveni bosiljak.

Po svakoj brusketi na kraju dodatno pospite morsku so i biber po uksuu.

(Espreso/Zadovoljna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.