ZA PET DANA SE DEŠAVA VELIKA PROMENA NA NEBU: Prvo će POGODITI ove ljude, SPREMITE SE ZA ONO ŠTO VAM SLEDI
Ilustracija, Foto: profimedia

paŽnja

ZA PET DANA SE DEŠAVA VELIKA PROMENA NA NEBU: Prvo će POGODITI ove ljude, SPREMITE SE ZA ONO ŠTO VAM SLEDI

Tokom retrogradnog hoda Venere ne bi trebalo ulazitiu u bilo kakve investicije, trošenje online ili započinjanje privatnog biznisa

Objavljeno: 09:14h

Nabacite sunčane naočare i pripremite se za talas toplote, jer ulazimo u sezonu Lava. Od 23. jula do 22. avgusta ovaj vatreni znak preuzima scenu i donosi nalet energije, kreativnosti i samopouzdanja.

Trenutno prolazimo kroz emotivnu, senzualnu i pomalo razdražljivu sezonu Raka, ali ulazimo lagano u uragan entuzijastične sezone vatrenog, fiksnog znaka Lava, a uz to nam dolaze dve retrogradne struje - Venera i Kirion.

Retrogradna Venera može biti najgora i najbolja stvar koja će vam se dogoditi ovog leta. Stupa na snagu 23. jula, u nedelju, što znači da bi bilo mudro da svi znakovi reše pitanja emotivnih odnosa, finansijskih odluka i provere svoje zdravlje pre ovog perioda.

Tokom retrogradnog hoda Venere ne bi trebalo ulazitiu u bilo kakve investicije, trošenje online ili započinjanje privatnog biznisa.

Ono što je najverovatnije na ljubavnom planu u ovom aspektu je ulazak u plitke veze ili vraćanje starim ljubavnicim. Ukoliko se pitate da li da bivšem date partneru još jednu šansu - odgovor je najverovatnije ne. Setite se da ste tu vezu okončali sa razlogom!

Evo što sezona Lava 2023. ima za ponuditi svakom horoskopskom znaku konkretno:

Horoskop, Astrologija
foto: Martyn Vickery / Alamy / Profimedia

Ovan

Sezona Lava za Ovnove donosi prilike za napredovanje u karijeri. Energija Lavova pomaže Ovnovima da budu hrabriji i ambiciozniji. Prva polovina jula može biti veoma produktivna i imati dobar finansijski dobitak, a druga polovina meseca bi bila naročito plodonosna za ljude koje rade na visokim položajima ili imaju privatni biznis.

Bik

Bikovima sezona Lava donosi pozitivne promene na ljubavnom planu. Ova sezona će naglasiti romantičnu stranu inače suzdržanih Bikova. Pronalaženje prave ljubavi je takođe vrlo moguće kada je Jupiter u Biku, kao što je sada prvi put posle 12 godina. Jupiter će biti sa vama u Biku do sledeće godine, 25. maja 2024, i nastaviti da fokusira svoju zlatnu svetlost na vas, a to će sigurno doneti srećne događaje i razlog da ponovo potpuno uživate u životu.

Blizanci

Blizancima sezona Lava donosi bujicu kreativnosti. Mogu očekivati priliv novih ideja i navalu inspiracije. U ovom periodu ostvarićete stare planove i realizovati ideje za koje ste mislili da su nemoguće. Može se desiti da privatni hobi preraste u pravi biznis.

Rak

Sezona Lava Rakovima može doneti izazove, ali i prilike za lični rast. Rakovi bi trebali iskoristiti ovu energiju za rešavanje bilo kakvih emocionalnih problema. Ovo je vreme da proslavite svoju kreativnost i samoizražavanje. Bićete samouvereniji i otvoreniji i moći ćete da privučete pažnju i divljenje. Zatim, planeta ljubavi i lepote, biće u Raku od 1. do 22. jula. Ovo je vreme da se fokusirate na svoje odnose sa porodicom i prijateljima.

Lav

Horoskop
foto: Michael Rosskothen / Panthermedia / Profimedia

Za Lavove je ovo vreme za sjaj i pokazivanje. Pripadnici ovog znaka će osećati puno energije, entuzijazma i kreativnost.

Pa šta pobogu može vas zaustaviti u vašoj sezoni? Možete biti u centru pažnje (kao što volite) i srećan vam solarni povratak! Očekujte povišice i unapređenja. Bićete štićenici svojih pretpostavljenih. Biznis bi trebalo da ide glatko, ali oprez sa vašom dobrom starom ekstravagancijom. Vi ste na izuzetnoj putanji ka velikom uspehu u karijeri i imate svaku priliku da svoje ime stavite u svetla na velikom šatoru.

Devica

Sezona Lava Devicama donosi dublje razumijevanje sebe i vlastitih potreba. Moći će se fokusirati na samoobnavljanje i samoanalizu. Ako možete provedite veći deo vremena pored mora. Pogodiće vas nesanice i nemiran tok misli. Usred nebeskog vrtloga, možda ćete se naći u nedoumici, posebno u vezi sa svojom zavodljivom snagom.

Vaga

Za Vage sezona Lava je vreme za proširenje društvenih krugova. Ovaj period donosi nova poznanstva, avanture i mogućnosti za umrežavanje.

Ovo je takođe moćno vreme za oslobađanje starih obrazaca, navika i ograničavajućih uverenja. Skriveni neprijatelji takođe mogu projektovati svoja uverenja na vas. Održavajte svoje granice! Istog dana Merkur ulazi u Lava, donoseći vesti o nekim vašim ciljevima za budućnost.

Škorpija

Sezona Lava Škorpijama donosi strastvenu energiju. To je vreme kada će se osećati najambicioznije i najodlučnije da postignu svoje ciljeve. Postoji mogućnosti da vam veza uđe u nemirne vode. Umirite Ego, oboje. Porodica će biti puna podrške. Samima se preporučuju lajt odnosi bez previše obaveza tokom leta.

Strelac

Ovom znaku sezone Lava donosi avanturu. Ovaj period je idealan za planiranje putovanja, učenje novih veština ili istraživanje novih ideja. Porodični život će biti harmoičan. Partner će biti saradljiv i pun ljubavi. Samima preti vema zanimljivo poznanstvo sa nekim specijalnim i biće im divno.

Jarac

Sezona Lava Jarčevima donosi mogućnosti za promene na poslovnom planu. Moglo bi im biti ponuđeno napredovanje ili nova poslovna prilika. Mnoge slatke male planete na vašoj karti vas nagovaraju da se prepustite privatnoj, toploj i ljubaznoj strani života. Volite da naporno radite i napredujete u karijeri, ali uskoro ćete ući u usporavanje od kraja jula do sredine septembra kada ćete imati mnogo vremena da se posvetite vezi ili ličnom cilju koji vam je važan.

Vodolija

Sezona Lava donosi period introspekciju. Promišljaćete će o svojim ličnim ciljevima i smerovima u životu. Početkom jula takođe možete provesti kvalitetno vreme sa svojom porodicom, možda se igrajući sa decom, i odvojite vreme da uhvatite korak sa roditeljima. Ove godine, ako ste dovoljno srećni da još uvek imate svoje roditelje u blizini, oni verovatno svesrdno podržavaju vaše ideje.

Ribe

Ribama sezona Lava donosi kreativnost i inspiraciju. Ovo je period kada će Ribe biti najkreativnije. Neophodno je voditi računa o svojim reakcijama kako biste izbegli bilo kakve nepotrebne komplikacije. Počevši od 11. jula, Mars stavlja vaše veštine posvećenosti na test, oslanjajući se na lekcije naučene iz vaših prošlih iskustava. Pre nego što se upustite u nove poduhvate, odvojite dovoljno vremena da razmislite o ponudama koje su vam predstavljene, čak i ako se u početku čine svakodnevnim ili neuzbudljivim.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.