OVO JE PRIRODNO REŠENJE ZA ŽUTI KAMENAC U WC ŠOLJI: Pospite ga SAMO 1 MESEČNO i nikada nećete imati PRLJAVŠTINU
Kamenac, Foto: Printscreen/Youtube/CleanFreakGermaphobe

savet

OVO JE PRIRODNO REŠENJE ZA ŽUTI KAMENAC U WC ŠOLJI: Pospite ga SAMO 1 MESEČNO i nikada nećete imati PRLJAVŠTINU

Ovo je prirodno oružje za žute fleke u wc šolji

Objavljeno: 14:46h

Kamenac često nalazimo na različitim površinama u kupatilu. Bela, kredasta supstanca se u toaletima pojavljuje kao smeđa, narandžasta i roze. Kamenac u toaletu je neugledan i može učiniti da čak i najčistije kupatilo izgleda prljavo i nehigijensko.

Toaletni kamenac se pojavljuje u većini toaleta, ali je češći u područjima gde je tvrda voda Kamenac u toaletima obično se svodi na tvrdu vodu koja ostavlja naslage magnezijuma i kalcijuma u ​​WC šolji. Vremenom se magnezijum i kalcijum nakupljaju što dovodi do mrlja i kamenca u posudi i cevima. U toaletima, ovo izgleda posebno loše jer se prljavština i bakterije hvataju na kamenac.

Čišćenje
foto: Printscreen/Youtube/the_gooch

Osoba za čišćenje i stručnjak Linsei Crombie, u partnerstvu sa dr Beckmannom, podelila je kako da se rešite kamenca u toaletu i kako najbolje očistiti toalete. Rekla je za Ekpress.co.uk: „Toalete sa velikim prometom trebalo bi čistiti svakodnevno. Ako patite od tragova tvrde vode/kamenca, sipajte malo limunske kiseline jednom mesečno i ostavite preko noći ili svake nedelje.”

Limunska kiselina je opšte poznata kao aditiv za hranu i konzervans. Često se može naći u prehrambenim proizvodima, kozmetici i proizvodima za čišćenje. Limunska kiselina se takođe može naći u raznim vrstama voća i povrća, ali je najviše u citrusima poput limuna i limete. Sastojak se često koristi za čišćenje jer snižava pH bakterija omogućavajući čistaču da prodre u njega.

00:44

Humanitarno kuvanje sa poznatim ličnostima

(Espreso/Express)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.