BAKA SKINULA MARAMU POSLE 96 GODINA: Razlika u KOŽI lica i vrata je neverovatna - I dalje želite na SUNCE? (VIDEO)
Koža bake koja je bila izložena suncu i ona koja nije, Foto: Printscreen/ Instagram/ dr_zlata

šokantno

BAKA SKINULA MARAMU POSLE 96 GODINA: Razlika u KOŽI lica i vrata je neverovatna - I dalje želite na SUNCE? (VIDEO)

Nakon ovog videa razmislićete dva puta da li ćete na sunce bez šešira, faktora i propratnog materijala

Objavljeno:

Posle ovog videa, ako i dalje nastavite da se sunčate, nemamo mnogo komentara, u svakom slučaju, onda vam nije ni važno da li ćete u određenim godinama iugledati nepotrebno smežurano.

Dr. Zlata Popović je estetski hirurg i na svom instagram nalogu je podelila video na kome je prikazala svoju tada 96ogodišnju baku i njeno lice i vrat nakon skidanja marame koju nikada nije skidala.

Njena, tada 96-godišnja baka, nikada nije izlagala delove lica, vrat i dekolte suncu, jer je od najranijeg detinjstva bila pokrivena maramom.

Razlika između dela lica koji je bio izlagan suncu i ovih delova koji nisu - je neverovatna.

"Da li se i dalje sunčate?"

- Da li vam je lepša preplanula ili zdrava i mlada koža? Flekice, pigmentacije, bore se nisu pojavile tek tako… Mi smo krive jer su se pojavile, jer je baš ono ulje za sunčanje što nam je dala drugarica, efikasno za brzo tamnjenje (čitaj - za brzo starenje kože), napisala je u svojoj objavi dr Zlata.

Uzrok starenja kože 90% zavisi od izlaganja UV zračenju, a onaj ostatak zavisi od vaših životnih navika kao što su pušenje, alkohol, genetika i nega vaše kože. Zato budite pametni, koristite SPF, ne izlažite se preterano suncu da biste bili zdravi i ne biste štetili svojoj koži, a ako ste već dobili fleke od sunčanja - evo kako možete da ih tretirate.

- Sunce nije kao što je bilo nekad, zapamtite! I ne kažem da se ne izlažete suncu, SPF je obavezan, posebno obratite pažnju da štiti od svih UV zraka. Naočare sa UV protekcijom, šešir kad god je moguće i nikako se ne izglagati suncu u periodu od 10 do 17 časova. Ako već morate, onda koristite svu zaštitu!

NAJMANJE 5 GODINA MLAĐE NAKON OVIH TRETMANA! Dr Tamara Todorović objasnila kako da zaustavimo i usporimo STARENJE:

01:37

NAJMANJE 5 GODINA MLAĐE NAKON OVIH TRETMANA! Dr Tamara Todorović objasnila kako da zaustavimo i usporimo STARENJE

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.