KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU PROSTE "AKCIJE" I VOĐENJA LJUBAVI: Ove 3 STVARI su ključne, evo o čemu se radi
Vođenje ljubavi, Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

vrelo

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU PROSTE "AKCIJE" I VOĐENJA LJUBAVI: Ove 3 STVARI su ključne, evo o čemu se radi

Ako niste znali razliku između ova dva propustili ste mnogo u životu, evo kako da vam odnosi budu bolji

Objavljeno:

"Vođenje ljubavi" je čin koji zaista povezuje dvoje ljudi i to ne samo fizički već i na mentalnom nivou, oni tada prodiru jedno drugom u suštinu bića.

Spajanje dva tela u jedno, sjedinjenje hemije dva ljubavnika koja žude jedno za drugim - to je osećaj koji treba da imate kada vodite ljubav, to nema nikakve veze sa seksom.

Sigurno sad razmišljate da su seks i vođenje ljubavi dve potpuno iste stvari, a mi ćemo vam dokazati da nisu uz pomoć ovih činjenica:

Seks
foto: Alistair Heap / Alamy / Alamy / Profimedia

1. Poljupci

Senzualni i vreli poljupci koje osećate preko celog tela su partnerov način da pokaže koliko vas želi i koliko ga izluđujete. Muškarci generalno nisu neki ljubitelji poljubaca, ali ako vas često ljubi stravstveno i nežno po telu i licu, znajte da mu se potpuno sviđate i da ste za njega sve, u bilo kojem smislu.

2. Posvećenost

Seks je važan deo svake veze, koji je održava (pored mnogih drugih stvari) zdravom. Ako vas partner zaista voli, on će potruditi oko celokupnog odnosa. Potrudiće se oko predigre - trajaće duže, a znate i same koliko muškarci vole da je preskoče jer su nestrpljivi. Maziće vas i učiniti sve da bi vas uzbudio. Ako išta može da pokaže njegovu ljubav, to je stavljanje vašeg zadovoljstva na prvo mesto - ali ne samo u seksu, već i u ostalim delovima veze.

seks
foto: Jacob Lund / Alamy / Alamy / Profimedia

3. Slušanje vaših želja

Mnoge žene su se susrele sa muškarcima koji misle samo na sebe, bar što se tiče seksa. Za vaše želje i zadovoljstvo - nema mesta. Međutim, nisu svi isti. Ako on želi da čuje vaše želje i da ih ispuni, pogotovo kada je seks u pitanju - onda sam odnos prerasta u nešto više zbog postojanja veće intimnosti. Ako ste vi zadovoljni i srećni, biće i on.

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/ Ženski magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.