EVO ŠTA SE SPREMA VEČERAS, FINANSIJE PRISTIŽU SA SVIH STRANA: Ulazak MERKURA u znak LAVA donosi TEKTONSKE PROMENE
Svemir, Foto: Printscreen/Youtube/NASA Goddard

astro

EVO ŠTA SE SPREMA VEČERAS, FINANSIJE PRISTIŽU SA SVIH STRANA: Ulazak MERKURA u znak LAVA donosi TEKTONSKE PROMENE

Prema astrolozima zahvaljujući Merkuru u Lavu konačno ćemo moći da donosimo jasne i važne odluke koje smo neko vreme odlagali

Objavljeno:

Kada neka planeta menja znak, uvek nam donosi neku novu i drugačiju energiju. Jutros je Merkur ušao u znak Lava, pa se menjaju fokus i teme o kojima će se razmišljati i govoriti. Možda ćete osetiti želju da se odjednom otisnete u svet i postanete vidljiviji.

Želećete više zabave i avantura, kao i svega onog što vam greje srce. Zato obavezno idite na ples, muziku, zabavu i družite se što više.

Merkur, Planeta, Svemir, Kosmos, Astronomija, Astrologija, Retrogradni Merkur
foto: Profimedia

Ulazak Merkura u Lava prema astrolozima znači da ćemo konačno moći da donosimo jasne i važne odluke koje smo neko vreme odlagali. Imamo bolji pregled situacije kao i bolju komunikaciju sa ljudima.

Konačno možemo da razmišljamo samouvereno i imamo velike ideje, a šanse da ih ostvarimo u ovom periodu su velike. Komunikacija je sve bolja i želimo da nas drugi čuju.

Srećni dani u julu:

11. jul – Merkur ulazi u Lava

Ulazak Merkura u znak Lava je pogodan za finansije. Ako želite da potrošite ili uložite novac, danas je dobar dan za to. Čak i ako želite nešto da kupite, ovo je pravo vreme.

Saturn, Planeta, Svemir
foto: Profimedia

20. jul – opozicija Mars - Saturn

Ovo je stabilan aspekt. Planete će se naći na suprotnim stranama Zemlje, što će doneti talas jake i pozitivne energije, inspiracije, motivisanosti… Život se menja nabolje, a s njim i naše mentalno stanje.

22. jul – opozicija Sunca i Plutona

Sunce i Pluton su dva najudaljenija objekta u Sunčevom sistemu, te su jako retko u sukobu. I upravo zbog toga je ovo jako interesantno sa astrološkog aspekta. Danas se opustite jer će dan proteći u znaku dobrog raspoloženja i pozitivne energije. Sunce i Platon oslobađaju od depresivnih misli, sumnji, ogorčenosti i pozitivno utiču na samopouzdanje.

28. jul – Merkur ulazi u Devicu

I u ovom znaku ostaje sve do 4. oktobra. Merkur se u Devici oseća odlično! Zato je ovo odličan datum za finansije, tako da bi trebalo taj dan da radite, učite, saznajete… A ovaj period je dobar i za komunikaciju s ljudima.

01:03

Majke i snajke finale

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.