MNOGE DOMAĆICE SVOJE KRPE DRŽE U FRIŽIDERU: Kada saznate zašto to rade, ODMAH ćete uraditi ISTO
Krpe, Foto: Printscreen/Youtube/jelenasarac

SAVET

MNOGE DOMAĆICE SVOJE KRPE DRŽE U FRIŽIDERU: Kada saznate zašto to rade, ODMAH ćete uraditi ISTO

Evo koji su benefiti držanja krpa u frižideru

Objavljeno:

Neke žene krpe drže na sudoperi, neke okačene u kuhinji, a neke i u frižideru! Kada saznate zašto to rade, odmah ćete uraditi isto!

Da li znate da krpe treba da držite u fižideru? Kada čujete razlog, nikada ih više nećete slagati po fiokama.

Korišćene krpe, ako se ne ispiraju dobro i redovno menjaju, brzo postaju izvor raznih vrsta mikroorganizama. Držanje u frižideru može ih usporiti jer više vole toplinu.

Krpe
foto: Printscreen/Youtube/jelenasarac

Međutim, to nije razlog zašto vas savetujemo da stavite krpe u frižider. Razlog je drugačiji. Prilično očigledno, ali moguće je da većina vas to nikada ranije nije shvatila.

Materijal od kojeg su tkanine napravljene su veoma upijajući. Tako da će biti odličan u uklanjanju viška vlage, koja se često nakuplja u frižideru. Samo ih postavite na police. Ova metoda je posebno korisna za ljude koji imaju puno voća i povrća.

Ako proizvode ne stavite direktno u frižider, već na krpu, svaka kontaminacija će završiti na njoj. Umesto da operete ceo frižider, samo zamenite krpu novom. Materijal takođe upija vlagu tako da se ne akumulira na hrani. Jednostavno, ali efikasno. Naravno, podrazumeva se da ćete u frižider staviti isključivo čiste krpe.

02:12

TUGA! IZBEGLICE SA KOSOVA JEDVA KRPE KRAJ S KRAJEM: Sedmočlana porodica živi u ORONULOJ kući posla NEMA, a računi se samo gomilaju

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.