EVO KOJI ZNAKOVI POKAZUJU DA STE SREĆNI KADA STE "SOLO": 4 su ključna!
Sreća, Foto: Profimedia

obratite pažnju!

EVO KOJI ZNAKOVI POKAZUJU DA STE SREĆNI KADA STE "SOLO": 4 su ključna!

Većina samaca je sklono periodima kada odlazi sa jednog sastanka na drugi

Objavljeno:

Veza sa nekim nije automatski znak da ste srećniji, a za to postoje dobri razlozi.

Većina samaca je sklono periodima kada odlazi sa jednog sastanka na drugi, upušta se u dopisivanja sa nekoliko ljudi i nada se da će sa nekim uspeti. Ali, to je pogrešno, jer postoje dobri razlozi zašto ponekad može biti dobro ostati solo u određenim fazama životu.

1. Veza je rešenje svih vaših problema

Ovo je daleko od tačnog. Verujete da će jedna veza rešiti vaše nezadovoljstvo i da će magično izbrisati sve probleme iz vašeg života. Ipak, suprotnost ovoga je upravo ono što će vas sačekati, ukoliko se vodite ovom logikom.

Nezadovoljstvo i probleme treba rešiti sami sa sobom, pre nego što se upustite u vezu sa nekim.

2. Svaki put je u pitanju "onaj pravi" partner

Ako na prvom sastanku čujete svadbena zvona, to je dokaz da ste preopterećeni strahom da ne ostanete sami. Često se pitate zašto ste sami, šta nije u redu i ostala potpitanja, koja vam samo ukazuju da ste zapustili "mentalnu higijenu".

Ukoliko ste oni koji se "zaljube" u svakoga, onda je to takođe znak da ste delom zavisni. Imate osećaj da ne umete sami da funkcionišete, maštate o idealnoj vezi i tako se dešavaju pogrešni izbori. Takve osobe su sklone građenju jedne bajke, ali je ta bajkovita ljubav najčešće privid.

Potrebno je izdvojiti vreme za sebe i poraditi na sebi. Ove osobe imaju mnoge, neistražene delove sebe, koje su im u potpunosti strane. Možda je vreme da počnete da istražujete.

Žena, Jesen, Sreća
foto: Profimedia

3. Skloni ste biranju pogrešnih partnera

Ukoliko često birate partnere koji se zapravo ne poklapaju sa vašom ličnošću ili nisu dobri po vas, onda je ovo jasan pokazatelj da vam je potrebna pauza od tog sveta.

Pauza vam je potrebna dok ne poradite na sebi i svojim vrednostima. Momenta kada budete svesni toga koliko vredite i postanete svesni sebe u celosti, tada je pravo vreme da potražite nekoga ko će to takođe ceniti.

4. Trenutno postoje preči prioriteti

Posao, hobi ili izgradnja karijere, nekada ume da zahteva više vremena i veći fokus.

Sasvim je u redu da se neko vreme opustite i prepustite se sami sebi. Ovo su ipak bitni aspekti u vašem životu, prenosi "Brigitte.de".

01:50

NAJVEĆA SREĆA! Puna kuća dece: Tri generacije žive složno, snajka došla iz grada u selo

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.