OTKRIJTE SVOJ ZNAK PREMA MAJANSKOM HOROSKOPU: Reći će vam sve o VAŠOJ PROŠLOSTI i saznaćete skrivene osobine
Maje, Foto: Profimedia

saznajte

OTKRIJTE SVOJ ZNAK PREMA MAJANSKOM HOROSKOPU: Reći će vam sve o VAŠOJ PROŠLOSTI i saznaćete skrivene osobine

Ako ste znatiželjni da istražite svoj horoskop na drugačiji način, zavirite u čarobni svet majanskog horoskopa

Objavljeno:

U drevnim dubinama majanske civilizacije, u srcu Mesoamerike, otkrivena je tajna izračunavanja znaka prema majanskom horoskopu. Generacijama su majanski astrolozi tajno proučavali zvezde, planete i drevne rukopise kako bi stvorili jedinstvenu metodu za otkrivanje sudbine pojedinaca.

Jedan od najinteresantnijih aspekata majanskog horoskopa je da ne koristi znakove Zodijaka kao što smo navikli u zapadnoj astrologiji. Umesto toga, ovaj horoskop se fokusira na energiji datuma rođenja i povezanost sa prirodom i kosmosom. Svaki "dan" u majanskom horoskopu ima svoju jedinstvenu kombinaciju simbola i numeričku vrednost, što nam omogućava da otkrijemo svoj majanski znak i dublje razumemo svoju sudbinu.Otkrijte svoj majanski znak, upoznajte se sa simbolikom i proučite tumačenja kako biste dublje razumeli sebe i svoj životni put.

Maje, Grobnica, Vladar, Nalazište
foto: Wikipedia

B'atz' (MAČ)

Datum: 14. januar - 2. februar

Simbolika: B'atz' predstavlja simbol mača koji simbolizuje kreativnost, umetnost i mudrost. Osobe rođene u ovom periodu su talentovane, kreativne i često se bave umetnošću ili zanatstvom.

E (PUT)

Datum: 3. februar - 22. februar

Simbolika: E je simbol puta koji označava avanturistički duh i istraživački duh. Osobe rođene u ovom periodu su znatiželjne, hrabre i teže novim iskustvima i saznanjima.

Aj (ŽABA)

Datum: 23. februar - 14. mart

Simbolika: Aj, simbolizovan žabama, predstavlja energiju transformacije, promene i duhovnosti. Osobe rođene u ovom periodu su intuitivne, emotivne i često se bave duhovnim praksama.

Ix (JAGUAR)

Datum: 15. mart - 3. april

Simbolika: Ix, predstavljen jaguarom, simbolizuje snagu, hrabrost i zaštitu. Osobe rođene u ovom periodu su odlučne, hrabre i često se ističu kao vođe.

Maje, Grobnica, Vladar, Nalazište
foto: Wikipedia

Tz'ikin (PTICA)

Datum: 4. april - 23. april

Simbolika: Tz'ikin simbolizuje pticu i predstavlja slobodu, intuiciju i duhovnu vezu sa nebesima. Osobe rođene u ovom periodu su maštovite, komunikativne i često imaju izraženu intuiciju.

Ajmaq (MUNJA)

Datum: 24. april - 13. maj

Simbolika: Ajmaq, simbolizovan munjom, predstavlja iskušenja, karmu i moralnu ravnotežu. Osobe rođene u ovom periodu su moralno svesne, introspektivne i često se bave pitanjima etike.

No'j (VETAR)

Datum: 14. maj - 2. jun

Simbolika: No'j predstavlja simbol vetra koji simbolizuje komunikaciju, intelekt i promene. Osobe rođene u ovom periodu su inteligentne, komunikativne i često se bave novinarstvom ili pisanjem.

Tijax (NOŽ)

Datum: 3. jun - 22. jun

Simbolika: Tijax simbolizuje mač i predstavlja fizičku i emotivnu snagu. Osobe rođene u ovom periodu su hrabre, sposobne za suočavanje s izazovima i često se bave borilačkim veštinama.

Maje, Grobnica, Vladar, Nalazište
foto: Wikipedia

Kawoq (OLUJA)

Datum: 23. jun - 12. jul

Simbolika: Kawoq, simbolizovan olujom, predstavlja promene, obnovu i sreću. Osobe rođene u ovom periodu su optimistične, snažne i često donose pozitivne promene u svom okruženju.

Ajpu (JAGODA)

Datum: 13. jul - 1. avgust

Simbolika: Ajpu simbolizuje jagodu i predstavlja plodnost, ljubav i harmoniju. Osobe rođene u ovom periodu su senzualne, kreativne i često se bave umetnošću ili muzikom.

Ajmaq (KOŠMAR)

Datum: 2. avgust - 21. avgust

Simbolika: Ajmaq, simbolizovan košmarom, predstavlja suočavanje sa strahovima, unutrašnjim demonima i ličnim izazovima. Osobe rođene u ovom periodu su introspektivne, duboko emotivne i često se bave psihološkim ili duhovnim istraživanjima.

No'j (ZMIJA)

Datum: 22. avgust - 10. septembar

Simbolika: No'j simbolizuje zmiju i predstavlja mudrost, transformaciju i spiritualnost. Osobe rođene u ovom periodu su intuitivne, inteligentne i često se bave duhovnim praksama ili alternativnom medicinom.

Tijax (NOŽ)

Datum: 11. septembar - 30. septembar

Simbolika: Tijax predstavlja simbol noža koji simbolizuje oštroumnost, preciznost i zaštitu. Osobe rođene u ovom periodu su analitične, odlučne i često se bave zanatstvom ili profesijama koje zahtevaju preciznost.

Kawoq (ZEMUNICA)

Datum: 1. oktobar - 20. oktobar

Simbolika: Kawoq, simbolizovan zemunicom, predstavlja sigurnost, porodičnu ljubav i zaštitu. Osobe rođene u ovom periodu su brižne, saosećajne i često se ističu kao dobri roditelji ili negovatelji.

Maje
foto: AP

Ajpu (MESEC)

Datum: 21. oktobar - 9. novembar

Simbolika: Ajpu simbolizuje mesec i predstavlja intuitivnost, emocionalnu dubinu i tajanstvenost. Osobe rođene u ovom periodu su senzitivne, kreativne i često se bave umetnošću ili spiritualnim praksama.

Imox (KROKODIL)

Datum: 10. novembar - 29. novembar

Simbolika: Imox, simbolizovan krokodilom, predstavlja plodnost, snagu i vezu sa vodom. Osobe rođene u ovom periodu su strastvene, kreativne i često se ističu u oblastima koje zahtevaju emotivnu dubinu.

Iq' (VETAR)

Datum: 30. novembar - 19. decembar

Simbolika: Iq' predstavlja simbol vetra koji simbolizuje promene, slobodu i komunikaciju. Osobe rođene u ovom periodu su dinamične, komunikativne i često se bave putovanjima ili oblastima koje zahtevaju brze promene.

Aq'ab'al (SVITANJE)

Datum: 20. decembar - 8. januar

Simbolika: Aq'ab'al simbolizuje svađanje i predstavlja novi početak, inspiraciju i unutrašnje preobražaje. Osobe rođene u ovom periodu su hrabre, kreativne i često se bave umetnošću ili pokretanjem novih projekata.

Kat (SVEĆA)

Datum: 9. januar - 28. januar

Simbolika: Kat simbolizuje sveću i predstavlja mudrost, svetlost i duhovni put. Osobe rođene u ovom periodu su introspektivne, duhovne i često se bave meditacijom ili duhovnim učenjima.

Kan (JUNAC)

Datum: 29. januar - 17. februar

Simbolika: Kan simbolizuje junca i predstavlja snagu, hrabrost i upornost. Osobe rođene u ovom periodu su izdržljive, uporne i često se ističu kao vođe ili borci za pravdu.

Majanski horoskop nam pruža jedinstvenu perspektivu i može nam pomoći da pronađemo ravnotežu i harmoniju u svojim životima.

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.