ŽENE, NE UNIŠTAVAJU VAS GODINE POSLE 40. NEŠTO DRUGO JE PO SREDI: Ima veze sa vašim PARTNEROM, naučnici potvrdili
Foto: Profimedia

uzmite život u svoje ruke

ŽENE, NE UNIŠTAVAJU VAS GODINE POSLE 40. NEŠTO DRUGO JE PO SREDI: Ima veze sa vašim PARTNEROM, naučnici potvrdili

Ako ste mislile da propadate zbog godina, razmislite ponovo, ključ je da vodite računa o sebi iznutra

Objavljeno:

Na ženin izgled ne utiču godine. Ne kaže se za džabe da neke žene stare kao vino. To su uglavnom žene koje su se trudile oko svog duševnog mira i koje su bile u stabilnom partnerskom odnosu. To su žene koje su izgradile krug ljudi koji su puni podrške, one koji su joj oslonac.

Nakon 45 godine žena dobija više slobode od na primer vremena koje je imala u tridesetim. Dok gazi petu deceniju njena deca su već porasla, a ona zna šta hoće, a još više šta neće.

Ali stalno se pitamo, šta je to što uništava ženu i prema naučnicima to je ovo:

Prijatelji
foto: Profimedia
  1. Česta promena seksualnih partnera. Žena u bilo kom dobu treba da ima oslonac, a najbolje je kada je to dugogodišnji partner kome veruje.
  2. Žaljenje zbog prošlih veza, brakova. Ne treba žaliti za prosutim mlekom. U najmanju ruku iz tih brakova je izašlo nešto dobro - deca, iskustvo, uspomene...
  3. Nezadovoljstvo životom, kukanje nebriga za zdravlje i izgled, život po principu „svaka sreća nosi neku nesreću“. Svet ne možete učiniti boljim mestom, ali zato sebi možete da stvorite raj, malo parče mira u kojem ćete uživati.... Nema mesta kukanju, nema mesta nemiru...
  4. Prevelika očekivanja. Ovo je potpuno beskorisno: ni od života, ni od rodbine, ni od partnera, ni od dece, ni od roditelja ne treba očekivati ništa. Sve što radite - stvorite sami!
  5. Rečenica "prekasno je za to"! Ako vas nešto čini srećnom, nikad nije kasno za to! Krenite u potragu za svojom srećom, izborite se za sebe.

RAD DOMAĆICA VREDI 30.000 DINARA, A ONI DOBIJAJU SVE NA TACNI! Psiholog otkriva uzrok neravnopravne podele poslova među polovima:

02:52

RAD DOMAĆICA VREDI 30.000 DINARA, A ONI DOBIJAJU SVE NA TACNI! Psiholog otkriva uzrok neravnopravne podele poslova među polovima

(Espreso/ Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.