HOROKOP ZA 5. JUL 2023.: Bikovi i Blizanci spremite se za VATRENO KRŠTENJE, Device dva puta merite, JEDNOM SECITE
Ilustracija, Foto: Rafael Ben Ari / Avalon / Profimedia

horoskop

HOROKOP ZA 5. JUL 2023.: Bikovi i Blizanci spremite se za VATRENO KRŠTENJE, Device dva puta merite, JEDNOM SECITE

Horoskop za 05. jul 2023.

Objavljeno:

Ako je verovati zvezdama danas nas očekuje jedan turbulentan i ispunjen dan:

OVAN

Danas ste malo nervozni, kao da svi previše očekuju od vas i plašite se da ih izneverite. Planirajte vreme sa prijateljima koji vas uvek razvesele! Dobar je dan za novac i ovog leta možete razmišljati o većoj investiciji!

BIK

Dnevni horoskop vas upućuje da zavirite u svoju prošlost, u njoj se krije događaj koji vas i dalje muči. S kim biste mogli da razgovarate da skinete taj teret sa svog srca? Čuvajte se problema sa varanjem, nemojte jesti previše hladnu hranu.

BLIZANCI

Potreban vam je odmor i vreme je da to priznate sebi, jer ste zatrpani obavezama i postajete sve bezvoljniji. Ako možete da ugrabite čak i vikend van grada sa partnerom i zaboravite na sve što vas čeka kada se vratite, priuštite sebi nekoliko bezbrižnih dana. Ponesite svoju omiljenu knjigu i uronite u priču koja vas opušta.

Horoskop
foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

RAK

Dnevni horoskop vam predviđa uspeh, a za sve ćete biti odgovorni samo vi! Vreme je da ne budete skromni već da se ističete, iako vam to nije u prirodi. Zaljubljeni maštate o osobi, ali niste sigurni da li su vam osećanja uzvraćena.

LAV

Vreme je za veliko čišćenje koje ste odlagali nedeljama, a kako raščišćavate svoj životni prostor, vaše emocije će se iznenada iskristalisati i postati jasnije. Nešto ti nedostaje u ljubavi, a sad ćeš znati šta. Čuvajte se problema sa alergijama ako ih imate.

DEVICA

Odmorite se danas, dnevni horoskop savetuje da ne „dignete prst“ ako ne morate! Energija vam je takva da stalno želite nešto da uradite, ali vas čeka naporan period i u njega morate ući spremni i stabilno. Kada je novac u pitanju, pazite na nepredviđene troškove i odvojite nešto novca.

VAGA

Dnevni horoskop za 5. jun 2023. predviđa dan pun uživanja! Vaš partner je romantičniji nego ikad i želi da provede što više vremena sa vama. Neka vam dan kod kuće bude ispunjen strašću, a ako imate vremena, uradite nešto zabavno i napolju, to će vas opustiti.

Horoskop, Astrologija
foto: Martyn Vickery / Alamy / Profimedia

ŠKORPIJA

Vaša kreativnost danas dolazi do izražaja, želite da napravite nešto što će vam ulepšati životni prostor. Da li u vama „čuči“ umetnik koji nije smogao hrabrosti da se pokaže svima? Odmorite se popodne, moguća je glavobolja, pa budite upozoreni.

STRELAC

Dnevni horoskop vam govori da ćete biti nemirni, kao da imate goruću želju da nekome nešto kažete, ali niste sigurni šta. Pogledaj u svoje srce, šta te muči i ko može da ti pomogne da to rešiš? Ponekad čak i iz neobaveznog razgovora možemo dobiti najbolje ideje za rešavanje problema, samo ako pažljivo slušamo.

JARAC

Ako niste u vezi, ovo je uzbudljiv vikend za vas! Dve osobe su zainteresovane za vaš status, a jedna od njih vam je već zapela za oko. Poznajete se preko prijatelja i preko njih ćete moći da se vidite. Nova ljubav kuca na vaša vrata!

VODOLIJA

Dnevni horoskop predviđa da će neka osoba iz vašeg okruženja promeniti plan koji već dugo zajedno pravite i da će vas to potpuno izbaciti iz koloseka. Budite sa razumevanjem i strpljivi i ne pravite dramu koju ćete kasnije teško oprati! Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete se uhvatiti ako ne budete oprezni dok obavljate kućne poslove.

RIBA

Pazite na ishranu danas jer stomak nije raspoložen za "avanture", mogući su stomačni problemi ako ne budete oprezni. Zaljubljeni ste spremni za sledeći korak i to morate da kažete svom partneru da biste zajedno krenuli napred. Odličan dan za novac i kreativne projekte!

Bonus video: Natalna karta Vladimira Putina

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Ibalkan)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.