ASTROLOG OTKRIO 7 NAJSREĆNIJIH DATUMA U JULU: Ako na OVAJ DAN pokrenete BIZNIZ sreća je ZAGARANTOVANA
Ilustracija, Foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

budite spremni!

ASTROLOG OTKRIO 7 NAJSREĆNIJIH DATUMA U JULU: Ako na OVAJ DAN pokrenete BIZNIZ sreća je ZAGARANTOVANA

Ovo je sedam najsrećnijih datuma u julu

Objavljeno:

Jul ove godine doneće velike promene i dosta pozitivne energije, a ovo su ključni datumi:

2. jul – kvadrat Venere i Urana

Ovo je prilično dobar dan za početak novog posla, ali i novu inspiraciju. Ovo će biti dan snage, nove energije i sklada.

7. jul – ogledalo

7. 7. će biti pod kontrolom broja 7. Broj 7 donosi nam čistu sreću, pomaže u mnogim stvarima, donosi nam nove ljude u život, nove želje, veru u sebe, dobro raspoloženje, prosperitet.

10. jul – opozicija Merkura i Plutona

Opozicija ovih planeta je veoma jaka. 10. jul donosi romantiku, flert, poslovnu saradnju, motivisanost, dobru komunikaciju, početak nove saradnje… Ako imate nekoga s kim želite da okončate svađu i nesuglasice, ovo je idealan dan za pomirenje. Načinite prvi korak i višestruko će vam se isplatiti. Idealan dan za dijalog, pregovore, pozitivnu energiju.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

11. jul – Merkur ulazi u Lava

Ulazak Merkura u znak Lava je pogodan za finansijski aspekt. Ako želite da potrošite ili uložite novac, ovo će biti dobar dan za to. Čak i ako želite nešto da kupite, ovo je pravo vreme.

20. jul – opozicija Mars/Saturn

Mars i Saturn biće u stabilnom aspektu – opoziciji. Ove planete će se naći na suprotnim stranama Zemlje, što će doneti talas jake i pozitivne energije, inspiracije, motivisanosti… Život se menja nabolje, a i naše mentalno stanje.

22. jul – opozicija Sunca i Plutona

Sunce i Pluton su dva najudaljenija objekta u Sunčevom sistemu, te su jako retko u sukobu. Baš zato je ovo jako interesantno sa astrološkog aspekta. Ovaj datum proći će u znaku dobrog raspoloženja i pozitivne energije. Sunce i Platon oslobađaju od depresivnih misli, sumnji, ogorčenosti i pozitivno utiču na samopouzdanje.

28. jul – Merkur ulazi u Devicu

Merkur u Devici ostaje do 4. oktobra i tamo će se osećati odlično! Ovo je odličan datum za finansije, tako da bi trebalo taj dan da radite, učite, saznajete… A ovaj period je dobar i za komunikaciju s ljudima, ne samo za finansije.

Bonus video: Natalna karta Vladimira Putina

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.