DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 3. JUL: Blizanci u nadi, Lav u novoj ljubavi
Horoskop, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

SPREMITE SE

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 3. JUL: Blizanci u nadi, Lav u novoj ljubavi

Pročitajte šta vam se sprema

Objavljeno:

Ovan

POSAO: Otežanja koja ste imali polako prolaze. Bićete u odličnog raspoloženja ukoliko budete napravili tek plan svojih obaveza. Danas treba da odmorite od prethodnog rada.

LJUBAV: Volite da se povlađujete partneru i da sugerišete određene promene koje su vam i te kako potrebne. Dovodite stvari na svoje mesto.

ZDRAVLJE: Solidno.

Bik

POSAO: Ne dozvoljavate velike propuste u onome što ste naumili da završite u skorije vreme. Provodite dan u većem razmišljanju.

LJUBAV: Oni koji se osećaju usamljeno trebalo bi da se malo više aktiviraju na društvenom planu. Neke stvari ne možete da zaobiđete ovaj put.

ZDRAVLJE: Povremena nervoza.

Blizanci

POSAO: Postoji određena doza nade da ćete započeto završiti u toku narednih dana. Moraćete da budete spremni na određene kompromise.

LJUBAV: Polje ljubavi je dosta aktivno kod vas. Morate sa rezervom da prihvatite određena dešavanja, ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Riba.

ZDRAVLJE: Povedite računa o imunitetu.

Rak

POSAO: Ne brinete oko finansija toliko koliko o novitetima, koji su vam preko potrebni. Imate odličan stav i ne želite da vas dezavuišu poslovi koji vam ne donose određenu satisfakciju.

LJUBAV: Na pomolu nova ljubavna dešavanja. Ukoliko ste sami ne morate da se snebivate oko izbora koji vam se pruža.

ZDRAVLJE: Srčani mišić, može da vam bude problematičan.

Lav

POSAO: Ukoliko ste se zabrinuli za zaradu ne morate zadugo da očajavate u većoj meri, jer se od vas traži da budete dovoljno skoncentrisani na trenutnu mogućnost.

LJUBAV: Imali ste dovoljno razloga da se osećate kao da ste u drugom planu kada su partnerski odnosi u pitanju. Imaćete odlične aspekte u narednom periodu, kada su emocije u pitanju.

ZDRAVLJE: Glavobolja.

Devica

POSAO: U suštini, vodite odličnu strategiju kada je zarada i novac u pitanju. Imate odličan stav kada su nova ulaganja u pitanju. Računajte na pozitivan ishod.

LJUBAV: Imali ste dovoljno razloga da se osećate kao da ste u drugom planu kada su partnerski odnosi u pitanju. Imaćete odlične aspekte u narednom periodu, kada su emocije u pitanju.

ZDRAVLJE: Manji nazeb.

Vaga

POSAO:Agresivniji i uporniji ste danas nego obično. Idete ka svom cilju i ne odustajete. Donosite sveže ideje u posao.

LJUBAV: Kada su emocije u pitanju, morate da budete svesni svog potencijala. Nije sve u jednom pokušaju ukoliko vam ne uspe nešto više da dobijete.

ZDRAVLJE: Niste previše opterećeni zdravljem.

Škorpija

POSAO: Ne odustajete od zacrtanog cilja, koji vam se pruža kao poveći izazov. Ukoliko ste trgovac na finansijskom tržištu, računajte na pozitivan ishod.

LJUBAV: Sami nećete ostati pa makar imali kraću avanturu ovaj put. Izlasci su vam neminovni pa se savetuje da budete u što većem skupu ljudi.

ZDRAVLJE: Stomačni virus.

Strelac

POSAO: Ukoliko očekujete razrešenje situacije na poslovnom planu, bilo bi dobro da budete povremeno strpljivi. Imaćete novu priliku za neko vreme.

LJUBAV: Ne očajavajte ukoliko ste sami i ne pokušavajte da se nešto promeni u skorije vreme. Bavite se hobijem.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

Jarac

POSAO: Bićete zahvalni svojim prijateljima na usluzi koju će vam učiniti ukoliko se odlučite na konkretnu akciju. Vredi da pokušate nešto više kada je u pitanju finansijski segment.

LJUBAV: Partner vas u potpunosti podržava već neko vreme. Možda se proširi saradnja i kroz polje posla sa nekom simpatijom od ranije.

ZDRAVLJE: Nesanica.

Vodolija

POSAO: Nemate nameru još uvek nešto da pokušavate na poslovnom planu, jer smatrate da nije dobar tajming. Poštujete rad uspešnijih.

LJUBAV: Nemate nameru još uvek nešto da pokušavate na poslovnom planu, jer smatrate da nije dobar tajming. Poštujete rad uspešnijih.

ZDRAVLJE: Pojačavate fizičku aktivnost.

Ribe

POSAO: Volite slobodu mišljenja i rada. Želite da se osamostalite, kada su pojedine poslovne aktivnosti u pitanju. Ne možete da pobegnete od svog tekućeg problema, pa ćete ga rešavati u većoj meri.

LJUBAV: Ne želite veću patetiku od strane svog partnera pa ćete biti skloni naglim promenama ovaj put. Želite mnogo bolje za sebe pa ćete to i ostvariti.

ZDRAVLJE: Vitalni ste.

(Espreso/Luftika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.