U OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA RAĐAJU SE VRHUNSKI MAJSTORI U KREVETU: Sa njima STRASTI PUCAJU na SVE STRANE
Ljubav, Foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

PROVERITE DA LI STE TO VI

U OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA RAĐAJU SE VRHUNSKI MAJSTORI U KREVETU: Sa njima STRASTI PUCAJU na SVE STRANE

Predstavljamo vam tri horoskopska znaka koja se smatraju majstorima u umeću ljubavi

Objavljeno: 21:49h

Jeste li se ikada zapitali kako vaš horoskopski znak može uticati na vaše veštine u spavaćoj sobi? Prema astrolozima, neki znakovi Zodijaka poznati su kao prirodni stručnjaci kada je reč o romantičnim odnosima.

Predstavljamo vam tri horoskopska znaka koja se smatraju majstorima u umeću ljubavi.

Škorpija

Škorpije se često nazivaju najstrastvenijim znakom Zodijaka, i to s razlogom. Oni su senzualni i strastveni. Vole da istražuju, a njihova želja za dubokim, emotivnim vezama često se prenosi u spavaću sobu. Ovaj znak je poznat po svom intenzivnom emocionalnom i fizičkom povezivanju s partnerom, što dovodi do nezaboravnih intimnih iskustava.

Par, Veza, Prijateljstvo, Romantika, Ljubav
foto: Profimedia

Bik

Bikovi su poznati po svojoj strpljivoj i odlučnoj prirodi. Cene udobnost i užitak, a to se definitivno odražava u njihovom pristupu intimnosti. Veliki su obožavaoci predigre i vole da idu polako i uživaju u svakom trenutku. Udobnost i zadovoljstvo su ključni za Bikove, a to znači da će uvek nastojati da osiguraju da su i njihovi partneri zadovoljni.

seks
foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

Vaga

Vage, kao vladari sedmog astrološkog doma – doma partnerstva i braka, prirodno gravitiraju prema harmoniji u svim odnosima, uključujući intimnima. To su diplomate Zodijaka koje uvek nastoje da osiguraju da su sve strane srećne i zadovoljne. U spavaćoj sobi, to se obično prepoznaje kao snažna želja za udovoljavanjem partneru. Takođe, Vage vole estetiku, pa im je važno da i atmosfera odgovara njihovim visokim standardima.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.