MUŠKARCI, POŠTUJTE OVE SAVETE KAO 10 BOŽIJIH ZAPOVESTI: Ne postoji ništa privlačnije toga da OVO radite svojoj ŽENI
Muž i žena, Foto: Profimedia

saveti iskusnih

MUŠKARCI, POŠTUJTE OVE SAVETE KAO 10 BOŽIJIH ZAPOVESTI: Ne postoji ništa privlačnije toga da OVO radite svojoj ŽENI

Muškarci često zaborave da to što su stavili prsten na ruku ne uznači da treba da prestanu da se trude, taj prsten može vrlo lako da sklizne sa iste

Objavljeno:

Žene su emotivna bića, ako im emotvne potrebe nisu ispunjene sav trud muškarca pada u vodu. Muškarac koji ih ne poštuje im nikada neće biti privlačan. Možda se to i desi, na kratko, ali ako sa nekom ženom žele da dele život i dugu vezu, jako je važno da poštuju neka pravila.

I nisu ovo saveti za muškarce iz bajke, daleko od toga, ovo je stvarno minimum minimuma ponašanja prema jednom ljudskom biću. Trud je neophodan u svakom odnosu, na poslu, kod kuće, ama baš svuda, pogotovo prema partneru konji bi trebalo sa vama da provede život.

Ako ne želite da se jednog dana vaša saputnica "opameti" i samo nestane iz vašeg života, dobro pročitajte ove savete, i nemojte reći da vas nismo upozorili:

Par, Ljubav
foto: Profimedia

1. "Ženu ceni i ne ponižavaj"

Kada se oženiš ženu ni po koju cenu ne smeš ponižavati. Zamisli kako bi se ti osećao kada bi ona radila takvo nešto. Da li bi ti to prijalo? Uostalom, danas u ovom vremenu takvim ponašanjem možeš samo ostati bez žene, pa ako ti se isplati, ti nastavi tako.

2. "Za normalnu ženu ti moraš biti normalan"

Ne možeš raditi nenormalne stvari i očekivati da se žena prema tebi ponaša normalno. Jesi li to negde video? To je možda bilo tako u prošlom veku, ali danas više toga nema. Došlo je vreme da se svakom vrati isto ono što zaslužuje, jednostavno više niko ništa ne mora.

3. "Ceni i poštuj ženine roditelje isto kao svoje"

Roditelje od supruge treba poštovati kao i svoje. Ne možeš očekivati da žena poštuje tvoje roditelje kada se ti prema njenim ne ophodiš s poštovanjem. Veruj mi, u braku u kom se roditelji ne poštuju tu brzo dolazi do brodoloma u kom svako odlazi na svoju stranu.

4. "Supruga se nikada ne vara"

Pravi muškarac nikada neće preevariti ženu koju voli. To će samo raditi neotesani klinci koji još nisu prevazišli period iz srednje škole. Ako si već hteo da varaš u braku, zašto si se ženio? Takav brak sigurno neće opstati.

Prevara
foto: Profimedia / Printscreen Tviter

5. "Ako si muškarac ne budi skot"

Slažem se da se muškarac treba poštovati i da se jednostavno mora znati ko je muškarac u kući. Ali tako nešto da bi ste postiglo u životu, pre svega treba biti muškarac, a ne ološ. Ta dva pojma se moraju razlikovati.

6. "Društvo ti ne sme biti bitnije od porodice"

Supruga ti je jedini pravi i iskreni prijatelj pre i iznad svih ostalih, jedino ti ona želi dobro. Svi ostali bi te prodali za sitno i to prvom prilikom. Samo što to ne možeš shvatiti na vreme. Tek kad se "nešto" desi i kad se uveriš u to, tek onda vidiš ko je ko u životu, ali često bude kasno.

7. "Budi uvek odgovoran i radan"

Ako si se oženio moraš naučiti da snosiš odgovornost pravog muškarca. Ne smeš sebi dozvoliti da ti ležiš kod kuće dok žena ide na posao i brine se o porodici. Kad tad će joj dosaditi hraniti neradnika, okrenuće se i otići, u čemu je ja u potpunosti podržavam.

8. "Nikad ne psuj ženu"

Žena se poštuje i ne vređa. Pravi muškarac nikada sebi neće dozvoliti da uputi bilo kakvu ružnu reč svojoj supruzi. Svestan je da mu takve stvari ništa dobro neće doneti osim eventualnog razvoda.

Starost, Par, Ljubav, Baka, Deka, Stari ljudi, Penzioneri, Ruke
foto: Profimedia

9. "Kada se oženiš više ne odlučuješ sam"

Mnogi muškarci kada se ožene i dalje žele da odluke donose sami, bez ičijeg znanja i pitanja. To je velika greška koju većina plaća razvodom. Kada se oženiteu braku treba da vlada slaganje i dogovor, samo tako ćete opstati čitavog života.

10. "Budi muškarac koji se brine o porodici"

Pravom muškarcu njegova porodica je na prvom mestu. Sve će za nju učiniti, pa i ako treba otići će na kraj sveta samo da njegova porodica ne oskudeva ni u čemu. To je pravi muškarac.

Ako imate nameru da ostarite sa vašom voljenom, nadamo se da ste dobro iščitali sve ove savete, a slobodno to učinite još jednom.

A ovo su saveti oca Tadeja za sve probleme koje imate u vezi, zapamtićete njegove reči do kraja života.

(Espreso/ Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.