OVA STVAR ĆE OTPUŠITI WC ŠOLJU ZA 3 MINUTA: Ni DINARA nećete baciti na MAJSTORE, odmah probajte
Ilustracija, Foto: Profimedia

morate znati

OVA STVAR ĆE OTPUŠITI WC ŠOLJU ZA 3 MINUTA: Ni DINARA nećete baciti na MAJSTORE, odmah probajte

Ovo su najpovoljnije metode otpušavanja WC šolje

Objavljeno:

Sigurno vam se nekada zapušila WC šolja, a ovo je najefikasniji metod za otpušavanje:

Došli ste na pravo mesto. Mi ćemo vas uputiti. Daćemo vam prave savete koji će vam pomoći u saniranju ovog neprijatnog problema.

Ne budite očajni već se bacite na jedan vrlo neprijatan posao. Smatrajte da ćete nakon ovih saveta adekvatno rešiti problem.

Metod Južnokoreanaca

Koreanci vrlo često koriste za otpušavanje wc šolje foliju Ponktu. Danas je postala sve popularniji metod na Zapadu. Ovaj način u potpunosti uspeva da sanira problem. Verovatno ste se zapitali gde da nabavite takvu foliju. Ne brinite, vrlo dobro će vam koristiti i najobičnija plastična folija kojom ćete oblepiti suvu ivicu šolje u mnogo slojeva. Potom ćete istiskati vodu preko folije i sačekati da deluje. Možete primetiti kako se voda brzo povlači i kako je vaša šolja za tili čas otpušena.

*Naravno ovde ćete puštati vodu dok ne dođe do samog vrha wc šolje i tek ćete tada pritisnuti ka dole kako biste stvorili pritisak.

wc šolja
foto: Krzysztof Zabłocki / Panthermedia / Profimedia

Topla voda i deterdžent za sudove

Sipajte u šoljicu za kafu deterdžent za sudove i dolijte u wc šolju. Kako ste to odradili, pripremite kofu vrele vode. Napunite wc šolju do kraja toplom vodom.

Sačekajte nekih pola sata da deluje, primetićete kako se voda lagano povlači. Ukoliko se voda nije povukla do kraja, ponovite još jednom čitav proces i sačekajte da deluje. Kada se voda u potpunosti povukla, možete pustiti vodu iz vodokotlića.

Soda bikarbona i tečni sapun

Tečni sapun u kombinaciji sa sodom bikarbonom je jedan od vrlo efektnih načina. Proces pripreme izgleda ovako. Kofu napunite toplom vodom do kraja i rastvorite u njoj nekoliko kašičica sode bikarbone. Prvo dolijte u wc šolju tečni sapun, a potom dodajte rastvor koji ste napravili. Voda će se povući, a vi se nećete ni sećati da ste imali ovaj neprijatni problem.

Soda bikarbona u svim kombinacijama

Za otpušavanje wc šolje možete koristiti sodu bikarbonu u kombinaciji sa limuntusom. Rastvorićete ih u toploj vodi, sipati u wc šolju i sačekati da deluje. Pored ovoga, u kombinaciji sa sodom možete koristiti i:

  • sirće
  • so
00:28

ANDRIJA UPAO TRUDNOJ DEVOJCI U KUPATILO I ISPRIČAO VIC: Ponovo pokušao da nasmeje glumicu, a njen izraz lica je NEPROCENJIV!

(Espreso/Vodoinstalater-odgusenje)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.