OVU TEHNIKU KORISTI JELENA ĐOKOVIĆ KAKO BI SE SMIRILA I OSTALA PRIBRANA: To uvek radi POSLE MEČEVA
Jelena Đoković, Foto: prentscreen/instagram/jelenadjokovicndf

paŽnja

OVU TEHNIKU KORISTI JELENA ĐOKOVIĆ KAKO BI SE SMIRILA I OSTALA PRIBRANA: To uvek radi POSLE MEČEVA

Imajući u vidu Jelenin raspored prepun obaveza i užurbani način života, uspeh na svakom polju može da pripiše staloženom držanju.

Objavljeno:

Dok je Novak Đoković jurišao ka još jednoj pobedi, njegova najvernija podrška kroz najstresnije trenutke bila je upravo njegova supruga.

Jelena Đoković, 36, snimljena je na tribinama zajedno sa legendarnim Tomom Brejdijem dok je Novak, za koga se udala još 2014. godine, osvojao svoju 23. slem titulu – postavši prvi čovek kome je to pošlo za rukom.

Kao i uvek Jelena je ostala staložena i pribrana, dok je bodrila svog dugogodišnjeg supruga i u trenucima kada je tenzija dostizala vrhunac.

Imajući u vidu Jelenin raspored prepun obaveza i užurbani način života, uspeh na svakom polju može da pripiše staloženom držanju.

Jelena i u najstresnijim trenucima izgleda smireno, pa kako joj to polazi za rukom?

Jelena Đoković, Novak Đoković
foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Živim po vrednostima zahvalnosti, poštenja, poštovanja, ljubaznosti, praštanja i ljubavi i pokušavam da ih primenim kroz sve što radim. Jedna od najtežih lekcija za koje se nadam da ću naučiti i vežbati svaki dan u svom životu je kako da volim sebe u potpunosti.“

Poznata je i po ljubavi prema meditaciji, o čemu naširoko govori na svojim mrežama.

Jedno od Jeleninih velikih uverenja, uz koje i održava staloženost, je filozofija koju dele mnogi – moć meditacije.

Ona je rekla: „Cilj je da razumete miran um, sreću i zahvalnost svoje duše i prenesete to na sve oblasti svog života i sve odnose koje imate.“

Dodala je da priroda ima moć kada je u pitanju meditacija.

Jelena je napisala: „Volim da budem sama u prirodi. Potpuno sama. Ali moram da priznam, u početku kada stignem, osetim da me obuzme talas straha jer znam da sam uljez. Nekima bih i ja mogla biti plen.“

Jelena je direktorka Fondacije Novak Đoković, koja nastoji da pomogne deci da ostvare svoj puni potencijal ulaganjem u razvoj u ranom detinjstvu, posebno u rano obrazovanje.

(Espreso/Zadovoljna.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.