ISPLIVALA CENA TORBE NATALIJE JOKIĆ: Jednostavan autfit, a aksesoar PAPRENO skup (FOTO)
Natalija Jokić, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

ŠOK!

ISPLIVALA CENA TORBE NATALIJE JOKIĆ: Jednostavan autfit, a aksesoar PAPRENO skup (FOTO)

Natalija Jokić, sofisticirana i žena od stila pokazala je kako se kombinuje jednostavamn autfit sa sakupom torbom

Objavljeno:

Natalija Jokić važi za jednu od najbolje obućenih i najelegantnijih naših dama!

Natalija je supruga našeg proslavljenog košarkaša Nikole Jokića. Ističe se ne samo kao partnerka jednog od najboljih košarkaša današnjice, već i kao nežna i elegantna dama koja pažljivo osmišljava svoje odevne kombinacije. Putem Instagrama, Natalija deli svoj stil s pratiteljima, a ono što se posebno ističe u njenim izdanjima jesu izuzetno skupoceni tašne.

Nedavno je porodica Jokić privukla pažnju svetske javnosti okupivši se na hipodromu u Somboru kako bi bodrili svog konja Breno Laumara koji je učestvovao na 22. izdanju trke za pehar grada Sombora. Iako je stigla nešto kasnije od svog supruga Nikole, Natalija je ponovo privukla sve oči svojim besprekornim stajlingom.

Njene kombinacije su uvek suzdržane i nenametljive, ali primetno je da gotovo uvek nosi skupocene asesoare. Upravo su detalji ono što privlači najviše pažnje, poput prelepih Guči cipela koje upotpunjuju njen izgled.

Međutim, ono što posebno ističe njen stil jesu Guči torbe. Te mini torbe prestižne modne kuće "Guči" postale su njen prepoznatljiv modni pečat. Cena ovih torbi poput modela Gucci Dionysus iznosi preko 1000 evra ili 1100 dolara. Njihova popularnost je opravdana, budući da su istovremeno klasične i svestrane, mogu se uklopiti u svaku kombinaciju.

Iako je često odevena u komade poznatih svetskih brendova, Natalija Jokić uspeva da zadrži diskretnost i stil u svakom modelu koji odabere. Njen modni izražaj ne teži upadljivosti, već ističe suptilnost i eleganciju. Bez obzira na to da li je u pitanju formalna ili ležerna kombinacija, Natalija Jokić uvek uspeva da se istakne iako preferira neupadljiv stil.

Natalija Jokić, svestrana i sofisticirana, dokazuje da modni stil nije rezervisan samo za svet mode i poznate ličnosti. Njen ukus za modu i pažljivo birani komadi inspirišu mnoge žene da prate njeno odevno izražavanje. Ona nas podseća da svaka kombinacija, bez obzira na brend ili cenu, može biti izražajna i elegantna ako je nosimo sa stilom.

03:17

NOVA TORBA OČAS POSLA! Napravite je same uz pomoć materijala koji imate u kući! (VIDEO)

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.