zdravo i ukusno
ČAJ OD OVE BILJKE PRAVI JE HIT, SVE SRPKINJE SE UTRKUJU ZA RECEPT: Ovo je NAJPROSTIJI način za pripremu
ako vam je muka da đumbir rendante, seckate i ljuštite, postoji rešenje
Đumbir je biljka vrlo snažnog ukusa, i neobičnog oblika, pa čaj od ove biljke može biti komplikovan za pripremu i ne baš prijatnog ukusa. Zbog toga smo osmislili način da preko ovih prepreka pređete lakše.
Kako biste uživali u benefitima koje pruža đumbir uz prijatan ukus, evo recepta za savršen čaj od đumbira:
Sastojci, za jednu šolju:
- đumbir, veličine pola vašeg palca
- pola ili ceo limun, po ukusu
- med po ukusu
- vruća, ne provrela voda
Samo dodatak limuna menja ukus đumbira, ali ako vam nije dovoljno dodajte kašiku meda
Priprema:
- Operite đumbirovu koru kako ga ne biste ljuštili
- Isecite đumbir na dva do četiri dela
- Ubacite ga u blender sa vrlo malo hladne vode i sokom od limuna, kako bi se lakse izblendirao
- Dodajte vruću vodu u mešavinu, izblendajte kratko još jednom i ostavite na otvorenom da odstoji
Uživajte u vašem čaju! Ukoliko želite možete sačekati da se ohladi, dodati led i piti ga kao osvežavajući napitak.
KANJON REKE MILEŠEVKE ČUVA PRIRODNO BOGATSTVO SRBIJE! Ovde žive ugrožene biljke i životinje:
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!