DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 19. JUN: Neki nedelju startuju JAKO, drugi će morati malo da se TRGNU
Horoskop, Foto: Profimedia

astro

DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 19. JUN: Neki nedelju startuju JAKO, drugi će morati malo da se TRGNU

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Objavljeno:

Pomedeljak 19. jun vam donosi nove izazove. nekima će ovaj lep dan biti ispunjen pozitivnim dešavanjima, dok će drugi morati da se potrude da im dan ne krene nizbrdo.

Zapamtite, sami kontrolišete svoju sudbinu, horoskop je tu samo da se zabavite.

OVAN

Sukob, nervoza i moguće rasprave sa poslovnim partnerima i saradnicima. Ne reagujte na prvu loptu, pokušajte da nađete zajednički jezik. Prvi deo dana je bolji za dogovore. Nemojte svojom napetošću i nervozom ugroziti emotivne relacije.

BIK

Bićete nervozni zbog troškova koji se vezuju za kuću ili člana porodice; veći odliv novca. Rešenje se može pronaći, iako ćete u početku smatrati da su neke situacije previše komplikovane. Emotivno – manje rasprave sa partnerom.

BLIZANAC

Bićete nešto "brži na jeziku". Ako vas saradnik ili nadređena osoba budu kritikovali, nemojte automatski biti spremni za raspravu. Mirnim razgovorom ćete više postići. U emotivnim relacijama usporenije i teže funkcionišete u večernjim satima.

Horoskop
foto: Profimedia

RAK

Preosetljivost, lako ćete reagovati i na pozitivne i na negativne stimulanse. Iako ste nesigurni u sebe, potrudite se da to oni oko vas ne primete. Mnogo mislite na osobu u znaku Strelca.

LAV

Ovaj vam dan donosi pojačanu potrebu da se istaknete. Gužva kreće već od prepodnevnih sati, pripremite se psihički. Emotivni partner se ne ponaša u skladu sa vašim željama. Razmislite da li ste prezahtevni.

DEVICA

Zbunjeni ste razvojem nekih situacija jer ne idu u pravcu koji ste očekivali. Danas ćete morati da svoje planove jednim delom promenite. U emotivnom segmentu – voljena osoba je u lošijem raspoloženju i suviše lično može doživljavati vaše primedbe.

VAGA

Tempo i način funkcionisanja poslovnih saradnika nikako vam ne odgovara; suviše vas usporavaju. Moraćete danas da im se prilagodite, hteli ili ne hteli. Partner je suviše kritički raspoložen prema vama. Trudite se da spustite loptu.

ŠKORPIJA

Prosto vam je muka od svega što morate završiti. Prikupite energiju i odradite ono što je najneophodnije, ostalo ostavite za sutrašnji dan. Pokušajte da ne budete nervozni u komunikaciji sa drugima, pogotovo sa emotivnim partnerom.

Ljubav, Par
foto: Profimedia

STRELAC

Nervozni ste, iako realno gledano sve funkcioniše bez većih problema. Pritisak koji osećate počeće da popušta u drugom delu dana. Napeti ste i u odnosu sa voljenom osobom, mada se trudite da kontrolišete svoje ponašanje. (Samo dodatak ;)) Osoba u znaku Raka mnogo misli na vas.

JARAC

Non stop imate zastoje i blokade koje vas sprečavaju da funkcionišete normalno u svakodnevnim obavezama. Pokušajte da "iskulirate" nečije reči – svađe vam ne idu u prilog, bilo da je u pitanju poslovni ili emotivni segment.

VODOLIJA

Neplanirani troškovi koji se vezuju ili za posao ili za usluge - moguće od strane majstora. Zadržite prisebnost, nervoza će vas pratiti samo u prepodnevnim satima. Ako ste slobodni, dve osobe vas podjednako interesuju.

RIBE

Danas vas na poslu očekuje gust raspored i gomila obaveza, a verovatno i kontakti sa napornim ljudima. Trebaće vam vremena da se organizujete, pa ćete tek od popodnevnih sati krenuti da funkcionišete normalno. U emotivnom segmentu – flertovanje.

Ako imate nekoga u blizini ko je u znaku bika, lava ili ovna, obratite pažnju, a evo i zašto.

ZNATE GA KAO POZNATOG ZABAVLJAČA, A ON JE I ASTROLOG I EZOTERIČAR U emisiji izneo zastrašujuću prognozu: 2023. STIŽE NOVA BOLEST:

02:45

ZNATE GA KAO POZNATOG ZABAVLJAČA, A ON JE I ASTROLOG I EZOTERIČAR U emisiji izneo zastrašujuću prognozu: 2023. STIŽE NOVA BOLEST?!

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.