OVI ZNAKOVI HOROSKOPA SU NAJVEĆI RASIPNICI: Troše i VIŠE nego što ZARADE
Prazan novčanik, Foto: George Mdivanian / Panthermedia / Profimedia

astro

OVI ZNAKOVI HOROSKOPA SU NAJVEĆI RASIPNICI: Troše i VIŠE nego što ZARADE

Na prvom mestu su Ovnovi

Objavljeno:

Jedno od pitanja koje se često postavlja je koji su horoskopski znakovi skloni da troše više nego što zarade?

Evo kojih 5 znakova važe za najveće rasipnike horoskopa.

Ovan

Na prvom mestu su Ovnovi. Pripadnici ovog znaka su impulsivni i entuzijastični. Oni su često usmereni na trenutnu radost pa to može uključivati česte šoping izlete i veće troškove nego što su planirali. Ovnovi vole novu odeću, obuću i uređaje pa često ne razmišljaju o posledicama dok ne vide prazan bankovni račun.

Horoskop
foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj radoznalosti i volji za eksperimentisanjem. Ovo se često odnosi na novac, što može dovesti do toga da troše više nego što bi trebalo. Oni vole nove stvari i mogu da budu skloni impulsivnoj kupovini, posebno kada je reč o knjigama, tehnologiji i putovanjima.

Vaga

Vage su ljubitelji lepote i harmonije, što može rezultirati visokim troškovima. Vage će se često istrošiti na umetnost, visoku modu, dizajnerski nameštaj, pa čak i skupe večere. Takođe, njihova prirodna sklonost da ugode drugima može ih navesti da troše više nego što su planirali, naročito na poklone.

Horoskop
foto: Profimedia

Lav

Lavovi su poznati po tome što vole raskošan život. Oni vole da budu u centru pažnje i uživaju u luksuzu. Ova ljubav prema finim stvarima može dovesti do toga da troše više nego što zarade, posebno kada se radi o visokoj modi, luksuznim putovanjima i skupocenom nakitu.

Rak

Iako su Rakovi poznati po tome što su domaćinski tipovi i cene sigurnost, njihova emocionalna strana može dovesti do prekomernog trošenja. Rakovi često troše kako bi se osećali bolje, bilo da se radi o udobnoj odeći, ukusnoj hrani ili predmetima koji njihov dom čine prijatnijim.

Kad se spoje astrologija i religija:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.