USKORO STIŽU VRUĆINE: Kako da se rashladite kad krene leto, a da vas od klime ne boli glava!
Vrućina, Foto: Promo

PROMO

USKORO STIŽU VRUĆINE: Kako da se rashladite kad krene leto, a da vas od klime ne boli glava!

Usmerivač vazduha za klimu je revolucionaran proizvod koji je dizajniran sa ciljem da učini vaš dom ili kancelariju još prijatnijom tokom vrelih letnjih dana

Objavljeno:

Dolaskom leta, temperature rastu, a svi tražimo načine da se rashladimo. Korišćenje klima uređaja će za koji dan postati neizbežno, ali kako eskivirati duvanje ledenog vazduha direktno u lice/leđa/stomak? Pogledajte OVDE kako.

Usmerivač vazduha za klimu je revolucionaran proizvod koji je dizajniran sa ciljem da učini vaš dom ili kancelariju još prijatnijom tokom vrelih letnjih dana. Jedna od glavnih prednosti usmerivača vazduha je njegova sposobnost da preusmeri protok hladnog vazduha, čime se sprečava direktan mlaz ka osobama ili predmetima u prostoriji. Zahvaljujući ovoj inovaciji, možete uživati u svežem vazduhu bez nelagodnosti koje obično prati korišćenje klime. Sada možete postići optimalnu raspodelu hladnog vazduha u prostoriji, pružajući svim ukućanima/kolegama osećaj prijatne svežine bez negativnih pratećih efekata.

Vrućina, Klima
foto: Promo

Usmerivač vazduha za klimu je jednostavan za instalaciju i može se lako prilagoditi većini standardnih klima uređaja. Napravljen od visokokvalitetnih materijala, otporan je na habanje i dugotrajan je. Njegov elegantan dizajn se lako uklapa u enterijer svakog doma.

Ako vam je potreban jedan ovakav usmerivač, možete da ga pronađete ili OVDE ili da ga poručite na broj 011/6 888 999.

Vrućina, Klima
foto: Promo

Ne dozvolite da neprijatan mlaz hladnog vazduha remeti vaš komfor i zdravlje tokom letnjih meseci. Nabavite usmerivač vazduha za klimu i transformišite svoj dom u oazu svežine i opuštanja. Idealan je za sve prostorije, a naročito za manje sobe, dečije sobe, kancelarije.

Poručite ga već danas po izuzetnoj ceni ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

(Espreso/ Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.