SUNČEVA SVETLOST U TOKU VOŽNJE: Ovo je najlakše i najpraktičnije rešenje – pogledajte!
Ilustracija, Foto: santi rattanaburi / Alamy / Alamy / Profimedia

ONLINE KUPOVINA

SUNČEVA SVETLOST U TOKU VOŽNJE: Ovo je najlakše i najpraktičnije rešenje – pogledajte!

HD Vision Wrap Arounds naočare pružaju izuzetno korisničko iskustvo jer poboljšavaju boju, jasnoću i optičku definiciju, tako da može mnogo bolje da se vidi tokom vožnje

Objavljeno:

Sunčevi zraci dok vozite umeju da budu baš iritantni, a vožnja nepregldna, jer vam smetaju. Zamračeni prozori nisu rešenje, jer ni ne smeju da se koriste. Razne druge ideje mogu vam smetati tokom vožnje, jer ne možete sve da nemaštate i pomerate kako vam odgovara. Sve to može ugroziti bezbednost, kako vašu, tako i drugih učesnika u saobraćaju. Ono što vam mi možemo preporučiti, kao i većina korisnika jesu naočare za vožnju!

Promo
foto: Promo

HD Vision Wrap Arounds naočare pružaju izuzetno korisničko iskustvo jer poboljšavaju boju, jasnoću i optičku definiciju, tako da može mnogo bolje da se vidi tokom vožnje. Vrlo su lepo dizajnirane i izuzetno moderne.

Smanjuju naprezanje očiju od odsjaja farova, uličnog svetla i svetla semafora. Idealne su za vožnju, ali se mogu koristiti i u drugim prilikama. Ono što je posebna pogodnost je to što se mogu nositi preko naočara sa dioptrijom. Pogodne su i za muškarce i za žene!

Promo
foto: Promo

Iskoristite ovu neverovatnu ponudu i za samo 1.049 rsd naručite 2 komada naočara!

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Ponuda traje do isteka zaliha.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.