LJUBAVNI HOROSKOP DO 17. JUNA: Neki će doneti brzoplete odluke, a nekima se sprema HAOS, pogledajte šta vas čeka
ilustracija, Foto: Profimedia

astrologija

LJUBAVNI HOROSKOP DO 17. JUNA: Neki će doneti brzoplete odluke, a nekima se sprema HAOS, pogledajte šta vas čeka

Pogledajte šta vas čeka u narednom periodu na ljubavnom planu

Objavljeno:

Venera, planeta ljubavi, nalazi se u vatrenom Lavu i donosi izazovan period za Lavove, Strelčeve i Ovnove, a eco šta čeka ostale znake.

OVAN

U ovom periodu lako možete naći ljubav, pogotovo u provodu. Takođe, imaćete prilike da upoznate neke fascinantne osobe i provodite vreme s njima, što vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

BIK

Naredne nedelje ćete biti mnogo bolje raspoloženi i to će svi primetiti. Možda ste se osećali uskraćeno za poneko životno zadovoljstvo u prethodnom periodu i nesposobni da uživate na način na koji ste navikli, ali tome je sada došao kraj.

BLIZANCI

Nemate mnogo prilika da uživate u poslednje vreme, pa ćete se ove nedelje prepustiti uživanju i možda preterati. Ako ste frustrirani nečim u svom ljubavnom životu, bolje da to sebi priznate nego da vas uhvati nespremne.

RAK

Vi niste osoba koja voli da krši pravila, nije bitno da li su pisana ili nepisana, ali ove nedelje biste mogli uraditi nešto što nije u skladu sa etikom. Moguća je tajna afera ili veza sa nekim ko je možda već zauzet.

LAV

Vrlo ste sigurni u sebe, a to je privlačno. Ove nedelje će vaši ljubavni apetiti porasti i bićete vrlo nestrpljivi u svojoj potrazi za odgovarajućim partnerom. Bićete skloni da brzopleto delate i pokajaćete se zbog toga.

DEVICA

U narednom periodu biste mogli upoznati nekoga ko ima drugačija religijska uverenja ili kulturološku pozadinu. Iako privlačna i intrigantna, ova veza vam potencijalno može doneti mnogo moralnog trpljenja i nezadovoljstva.

VAGA

Izgleda da ćete naći nekoga ko ima iste poglede na svet kao vi i ista stremljenja. Ako ste pak već u vezi, onda ćete praviti zajedničke planove za budućnost. Bićete puni optimizma i nade, a to je ono najbolje što nam ljubav donosi.

ŠKORPIJA

Mogući su vrlo značajni događaji u sferi partnerstva. Možda ćete formalizovati svoju vezu stupanjem u brak ili pak obznaniti svoje ozbiljne namere veridbom. U svakom slučaju, očekujte napredak u ovoj sferi.

STRELAC

U narednom periodu ćete imati odličnu komunikaciju sa svima, a može se desiti da vam se dopadne neka dosta mlađa ili bar vrlo mladolika osoba. Takođe, možete upoznati dve osobe koje će vam se podjednako dopasti, pa nećete moći da se odlučite.

JARAC

Kao što je to kod vas često slučaj, više ćete biti okrenuti poslu i obavezama nego ljubavi, ali ipak je moguće da vam srce zaigra. Može vam se desiti da vam se dopadne neko iz kruga vaših prijatelja ili neko s kim ćete se upoznati preko prijatelja.

VODOLIJA

Očekuje vas sjajna nedelja. Iako će biti nesporazuma i moguće je da ćete biti nezadovoljni, ipak ćete imati prilike da doživite ljubav. Ako ste pak već u vezi, lako ćete uspostaviti harmoniju i uživati u njoj.

RIBE

Vi volite da probate i iskusite različite stvari, pa bi, s obzirom na stanje neba ovih dana, mogle da vas privuku osobe dosta starije od vas. Možda upoznate takvu osobu, ili već jeste, u svakom slučaju iz toga se može razviti neka vrsta veze.

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Informesr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.