EVO KAKO ZONE ZAMFIRČE ODRŽAVA VITKU LINIJU: Katarina Radivojević je prava BOMBA toliko decenija posle KULTNE uloge
Katarina radivojević, Foto: Printscreen/ Instagram/ katarinaradivojevic_fanpage's profile picture katarinaradivojevic_fanpage

pakleno dobro

EVO KAKO ZONE ZAMFIRČE ODRŽAVA VITKU LINIJU: Katarina Radivojević je prava BOMBA toliko decenija posle KULTNE uloge

Uz kvalitetnu ishranu, Katarina je posvećena i vežbanju

Objavljeno: 14:53h

Nju ćemo zauvek pamtiti kao Zonu Zamfirovu iz istoimenog fima Zdravka Šotre. Sećam se, tad sam bila dete, koliko je bila lepa, od glave do pete, u svojim golišavim scenama, u uskim jelecima, i evo koliko godina kasnije i dalje pleni seksipilom sa fantastičnim telom i kožom.

Prirodna lepota Katarine Radivojević je nešto čemu se svi divimo više decenija posle njene ultne uloge, a ona svoju liniju i zdravlje održava na specijalan način.

Kako je jednom prilikom pričala, prenosi story.hr, primetila je da joj smeta gluten, pa daje sve od sebe da on ne bude deo njene ishrane, a izbacila je i testeninu. Ukoliko je jede, bira pirinčanu ili kukuruznu, a kad god je u prilici izbegava mleko i mlečne proizvode, sa izuzetkom surutke.

Uz kvalitetnu ishranu, Katarina je posvećena i vežbanju.

Plan Katarine Radivojević

Prema pisanju pomenutog portala, ona ujutro tokom sedam dana na prazan stomak pije po 200 ml soka od limuna, pomorandže i grejpfruta koji se u blenderu pomeša sa 3-4 čena belog luka i 3-4 kašike maslinovog ulja. Tome se omže dodati i malo đumbira, a kasnije u toku dana popije pola litra čaja, tvrdi story.hr.

– Nakon završenog tretmana osećam se bolje, a ten mi blista. Koža puno govori o stanju organizma, a kod mene je to posebno izraženo – istakla je jednom prilikom glumica.

Ipak, važno je napomenuti da tokom ovog programa ona jede sasvim normalno, s tim što izbegava teške obroke.

Jelovnik Katarine Radivojević

Doručak: mlada limunada, sezonsko voće, musli ili ovsena kaša sa sojinim ili pirinčanim mlekom (uz dodatak granole, semenki lana, suvog voća, kakao praha...), kafa

Ručak: kukuruzna ili pirinčana testenina, često kinoa ili pirinač s mesom ili povrćem

Večera: piletina i salata ili bifter, domaća jela poput đuveča... Uglavnom večera najkasnije do 19 časova

U slučaju iznenadne gladi: bademi, lešnici, keks, crna čokolada...

70 GODINA SMO OVDE, I TU ŽELIMO DA OSTANEMO! Čuvena glumica ukazala na nepravdu nad pozorištem Boško Buha: PRISETILA SE I MANDE:

04:42

70 GODINA SMO OVDE, I TU ŽELIMO DA OSTANEMO! Čuvena glumica ukazala na nepravdu nad pozorištem Boško Buha: PRISETILA SE I MANDE

(Espreso/ Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.