EVO KO JE BILA TAMARA IZ ČUVENE PESME BORISA NOVKOVIĆA: Iza svega se krije JEDNA TRAGEDIJA i NESREĆA (VIDEO)
Boris Novković, Foto: Prinstcreen/Youtube/ dzonikg

paŽnja

EVO KO JE BILA TAMARA IZ ČUVENE PESME BORISA NOVKOVIĆA: Iza svega se krije JEDNA TRAGEDIJA i NESREĆA (VIDEO)

Ova prelepa balada je nastala kada je Boris imao 17 godina, a kako je jednom rekao Tamara je zaista postojala. Mnogi ne znaju da se iza pesme krije neuzvraćena i nesrećna ljubav

Objavljeno:

Pesma “Tamara” jedna je od velikih hitova pevača Borisa Novkovića, a sigurno mnogi nisu znali da je Tamara zaista postojala.

Hrvatski pevač Boris Novković (53) snimio je davne 1986. godine jedan od najvećih hitova "Tamara" koji se i danas se sluša, iako je od promocije prošlo tri decenije.

Ova prelepa balada je nastala kada je Boris imao 17 godina, a kako je jednom rekao Tamara je zaista postojala. Mnogi ne znaju da se iza pesme krije neuzvraćena i nesrećna ljubav.

Naime, kada je pisao tekst imao je problem jer je tad pisao sve na engleskom. Pozvao je prijatelja koji je priskočio u pomoć.

Uzor im je bio jedan prijatelj koji je doživio jednu tragičnu ljubav sa jednom Tamarom i tako je nastao tekst.

Raskinuli su i on je neizmerno patio za njom. Prema rečima pevača, prava Tamara se prepoznala u pesmi i nedugo nakon njenog izdavanja, na telefonskoj sekretarici je čuo njenu poruku, u kojoj mu je zahvalila što joj je posvetio pesmu.

(Espreso/Lepote Srbije/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.