ASTROLOZI TVRDE DA JE OVO NESREĆAN DATUM U SEPTEMBRU: Donosi GROZNU stvar, ČUVAJTE GA SE
Ilustracija, Foto: Profimedia

obratite pažnju

ASTROLOZI TVRDE DA JE OVO NESREĆAN DATUM U SEPTEMBRU: Donosi GROZNU stvar, ČUVAJTE GA SE

Ukoliko još niste zakazali svadbu, možda vam ova predviđanja pomognu da odaberete svoj srećan dan

Objavljeno: 19:04h

Svi parovi maštaju o svom venčanju iz snova. Neki vole skromnije da obeleže stupanje u bračni život, neki su pak ljubitelji raskošnih proslava. U koju god kategoriju da spadate, pažljivo birajte datum koji ćete pamtiti do kraja života. Astrološka predviđanja su odredila da dva posebna datuma u godini uvrstite u razmišljanje ukoliko želite srećan i dugovečan brak.

17. jul 2023. godine

Parovi kojima je porodica u centru sveta, a koji žele i sami da zasnuju veliku porodicu, trebalo bi da razmisle o venčanju 17. jula. To je datum kada će Mesec i Sunce biti u Raku, što ukazuje na neraskidivu ljubavnu vezu. Ovi parovi će ostvariti blizak odnos pun sloge i zajedništva.

14. oktobar 2023.godine

Na ovaj dan odvija se pomračenje Sunca. Mesec i Sunce biće u diplomatskoj Vagi, znaku partnerstva i ravnoteže, što će doneti toliko potreban sklad u bračni život. Prstenasto pomraćenje čini ovaj datum jedinstvenim, jer se ovakva pojava događa samo jednom godišnje ili svake dve godine.

Pored srećnih datuma koji donose neraskidivu ljubav i bračnu sreću, astrolozi upozoravaju i na najnesrećniji datum u godini.

2. septembar 2023. godine

Ako postoji datum kojeg biste trebali da izbegavate pri donošenju bilo kojih bitnih odluka kao što je stupanje u brak, to je 2. septembar 2023. To je zato što će Merkur na ovaj dan biti retrogradan, a to može uticati na komunikaciju između para. Ali i Venera, Saturn, Uran, Neptun i Pluton takođe će biti retrogradni. Jedina planeta koji će se kretati direktno je Mars, planeta rata i akcije, što može upućivati na česte svađe.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.