OVI ZNAKOVI ZODIJAKA DOBRO "KUJU" PLANOVE: Imaju brilijantan UM, veruje se da su NAJPAMETNIJI
Horoskop, Foto: Profimedia

NEVEROVATNI SU

OVI ZNAKOVI ZODIJAKA DOBRO "KUJU" PLANOVE: Imaju brilijantan UM, veruje se da su NAJPAMETNIJI

Postoje neki znaci koji su bolji u rešavanju problema i mnogo brže dolaze do rešenja problema sa kojima se svakodnevno susreću.

Objavljeno:

Oni možda nekima deluju vrlo mistično, ali to je uglavnom zato što rade na briljantnim idejama i planovima.

Evo za kojih 5 znakova zodijaka se veruje da su najpametniji.

Vodolija

Ovaj je horoskopski znak najviše povezan s filozofijom. Vodolije često oduševe okolinu inovativnim pristupom rešavanja problema, a kroz život koračaju s mišlju da je sve ostvarivo.

Škorpija

Škorpije su vrlo osećajne i obuzete turbulentnim emocijama. Svakodnevno sebi i drugima postavljaju razna intelektualna pitanja, a nije im strana ni moć viđenja kroz iluziju što najčešće koriste kako bi promatrali društvenu dinamiku.

Blizanci

Osobe rođene u znaku blizanaca odlično se snalaze u društvu jer, kao i škorpije, sjajno procenjuju društvenu dinamiku. Najviše ih zanimaju sociološka i politička pitanja, a njihova izvanredna moć planiranja donosi novi pogled na svaku situaciju.

Vaga

Vagama su najbitnije harmonija i estetika. Najčešće razmišljaju o uticaju umetnosti na opšte blagostanje čoveka, a svakodnevno im se po glavi motaju i pitanja o pravdi i društvenim problemima.

Rak

Rakovi su najosetljiviji horoskopski znak, a ta ih činjenica veže za neprestano razmišljanje o životnim pitanjima. Vrlo često primećuju ono što drugi ne vide, a u prilici haosa reaguju bolje nego bilo ko drugi. Ono što je zanimljivo, veliki naučnik i inovator Nikola Tesla je rođen baš u znaku Raka.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media