DRAGAN BJELOGRLIĆ UŠAO U VEZU SA JEDNOM OD NAJLEPŠIH SRPKINJA, ISPLIVAO SAV ODNOS: Rodila mu čak DVOJE DECE (FOTO)
Dragan i Maja Bejlogrlić, Foto: Damir Dervišagić

otkrivamo

DRAGAN BJELOGRLIĆ UŠAO U VEZU SA JEDNOM OD NAJLEPŠIH SRPKINJA, ISPLIVAO SAV ODNOS: Rodila mu čak DVOJE DECE (FOTO)

Ona je lekarka i žena jednog od najpoželjnijih pevača, a oduševljava normalnošć

Objavljeno:

Dragan Bjelogrlić danas je skoro tri decenije u braku sa suprugom Majom. Zanimljivo je da je njihova ljubav, iako Maja nije glumica, počela pred kamerama, a onda i u stvarnom životu.

Upoznali su se devedesetih godina, kada je Bjela već bio proslavljeni glumac, a Maja studentkinja engleskog jezika i književnosti i model. On je tada bio angažovan za reklamu za jednu kuću koja se bavi proizvodnjom kuhinjskog nameštaja. Ta prilika, ispostaviće se, bio je njegov put do Majinog srca.

„Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, za koji mi je trebala partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran da li je uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tada došla na jesenji ispitni rok, pa sam je angažovao da glumi u reklami“, rekao je Bjelogrlić u jednom intervjuu.

1 / 3 Foto: Marina Lopičić

U reklami su razmenjivali poljupce i zagrljaje, a u pozadini je išla čuvena pesma „Un Año de Amor“.

Tako su njih dvoje pred kamerama glumili ljubavni par, a ubrzo to zaista i postali. Na Dan zaljubljenih 1996. godine su se venčali.

Maja je prethodno živela i radila u Beču i Parizu, bila na naslovnicama čuvenih modnih magazina kao što su Elle i Marie Claire, nosila revije poznatih dizajnera. A pošto je studirala engleski jezik i književnost, jedno vreme je radila kao prevodilac. Nakon što se udala za Bjelu odlučila je da napusti modeling.

Danas su Bjela i Maja 27 godina zajedno. U julu 1996. godine su dobili ćerku Miu, a u aprilu 2000. godine sina Alekseja.

(Espreso/Zadovoljna.nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.