NIKO NE MOŽE DA VERUJE KOLIKO GODINA IMA SUZANA MANČIĆ: Zbog ovog je skinula OBIME I ZATEGLA SE KAO PRAĆKA
Suzana Mančič, Foto: Vladimir Sporčić

paŽnja

NIKO NE MOŽE DA VERUJE KOLIKO GODINA IMA SUZANA MANČIĆ: Zbog ovog je skinula OBIME I ZATEGLA SE KAO PRAĆKA

Suzana priznaje da ne voli da trenira, te da je zbog toga pronašla drugi način da zategne telo

Objavljeno:

Suzana Mančić i u sedmoj deceniji može da se pohvali izuzetno negovanom kožom i zategnutim telom, a na njoj je sve, kako kaže, potpuno prirodno.

Nije pristalica estetskih korekcija, ali podržava tretmane koji doprinose boljem izgledu lica i tela, kojima se i sama podvrgava. Suzana ističe da se redovno neguje i da se trudi da što više i kvalitetnije spava.

"Ne idem kod hirurga, to se vidi. To je mnogo nege, a to podrazumeva kvalitetne kreme i kozmetiku. Po ceo dan sam pod teškom šminkom, pa nemam vremena da odmorim lice, osim noću kada spavam. Uveče stavim hranljivu kremu, serum obavezno i koliko je moguće sna", rekla je voditeljka u emisiji "Pusti brigu".

Suzana priznaje da ne voli da trenira, te da je zbog toga pronašla drugi način da zategne telo.

1 / 5 Foto: Tamara Trajković

"Koristim sva dostignuća anti-ejdžinga i nege tela koja dođu u Beograd. Podmlađujem se na sve moguće načine, a da su prirodni. Od prošlog leta sam rešila da sredim figuru i otkrila sam aparat koji se zove endosfera. Išla sam kao blesava, svaki drugi dan. Skinula sam obime, zategla sam se, jer nisam osoba koja će da vežba", priznala je ona u pomenutoj emisiji.

Endosfera tretman tela je danas jedan od najpoželjnijih tretmana za uklanjanje celulita i oblikovanje tela u svetu, koji radi uz pomoć kompresivne mikfovibracije koja omogućava reaktivaciju cirkulacije krvi i time poboljšava nahranjenost kože i snabdevanje ćelija kiseonikom. Primenom pritiska razbijaju se potkožne masne naslage i pomoću procesa limfne drenaže postiže se glatkoća kože. Osim toga, tretman ima umirujuće dejstvo na bolove u mišićima i leđima i dobar je protiv zadržavanja vode.

Suzana Mančić važi za jednu od najpoželjnijih dama sa domaće javne scene, a njeno srce već godinama pripada grčkom biznismenu Simeonu Ocomokosu. Prethodno je osam godina bila udata za Nebojšu Kunića, nekadašnjeg člana popularnog benda "Sedmorica mladih", sa kojim je dobila dve ćerke, Teodoru i Nataliju.

(Espreso/lepa i srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.