MAJKU SULEJMANA VELIČANSTVENOG AUTOMOBILOM PREGAZIO ČOVEK KOJEG VOLI: Jeziva PRIČA O NJOJ će vam ZALEDITI KRV
Sultanija Ajše, Foto: Printscreen/Instagram/muhtesem_yuzyil98

JEZIVO

MAJKU SULEJMANA VELIČANSTVENOG AUTOMOBILOM PREGAZIO ČOVEK KOJEG VOLI: Jeziva PRIČA O NJOJ će vam ZALEDITI KRV

Turska glumica je posle ovog lika napravila dužu pauzu, a onda se vratila na male ekrane u seriji "Ljubav i novac"

Objavljeno:

Sultanija Ajše Hagse Valide nam je poznata iz popularne serije Sulejman Veličanstveni.

Turska glumica je posle ovog lika napravila dužu pauzu, a onda se vratila na male ekrane u seriji "Ljubav i novac".

Njen lik maestralno je odglumila Nebahat Čehre, jedna od najboljih turskih glumica. U kojem kod projektu da se pojavi, postane pravi hit. Međutim, ono što se malo zna o ovog prelepoj dami jeste činjenica da je njena životna priča ispunjena brojnim neverovatnim događajima.

Nebahat je rođena 1944. godine u malom gradu Samsun, a posle očeve srmrti se preselila u Istanbul. Od malih nogu krasila ju je nestvarana lepota, pa je sa samo 15 godina bila Mis Turske i predstavljala svoju zemlju u Londonu 1960.

Dok je radila kao model, mnogi reditelji su je zapazili i počela je da dobija ponude za uloge u filmovima i serijama, tako je započela, takođe, i veoma uspešnu glumačku karijeru.

Prvi trenutak koji ju je odveo na jednu novu stranu života desio se 1964. kada je dobila glavnu ulogu u filmu Kamali Zeybek. To joj je donelo i ljubav, pošto se zaljubila u 14 godina starijeg glumca i partnera na setu Jilmaza Gunija. Smatrala ga je čovekom svog života. Ali, ljubavna idila nije dugo trajala.

Prekinuta je šokantnim otkićem - Jilmaz je paralelno živeo sa drugom ženom, Kan Unal. Istog momenta je ga je ostavila, spakovala kofere i otputovala u Majami na izbor za Mis.

U međuvremenu, čovek njenog života je dobio dete sa drugom ženom, ali je Nebahat po povratku u Tursku ipak obnovila romansu sa njim, s obzirom da ih je opet spojilo filmsko platno.

Ovaj par je uspeo da održi svoju ljubav, istina iz drugog puta, pa su "ružni kralj" i "kraljica lepote", kako su ih nazivali, rešili i da se venčaju 1967. godine.

Ubrzo su usledile priče da je njihov brak pun nasilja, a razvod je usledio samo 15 medeci zajedničkog života.

- Posvađali su se u klubu i Nebahat je besno izašla i krenula da trči prema hotelu u kom su odseli. Jilmaz je seo u kola, dao gas i, na moje oči, pregazio ženu koju voli. Nebahat je odletela u vazduh i pala na ulicu. Bila je u bolnici četiri dana, slomila je ključnu kost. Krili smo ovaj incident od svih. Njihov brak se završio ubrzo nakon toga. Ali nikad nisu prestali da se vole - rekao je njihov prijatelj svojevremeno.

Ova fatalna ljubav se okončala Jilmazova smrt u Parizu, posle borbe sa teškom bolesti. Nebahat nije bila na sahrani, niti je ikad posetila njegov grob u francuskoj prestonici.

Potom je mislila da je sreću, konačno, pronašla pored košarkaša Javuza Demira. Venčali su se 1976. ali njihov brak je potrajao tri godine. Malo pre razvoda, Nebahat je abortirala zajedničko dete shvativši da im je brak pred raspadom.

- Odrasla sam uz očuha, nisam imala pravog tatu, zbog čega nisam želela da moje dete prolazi kroz istu situaciju. Obećala sam sebi da ću, ako ikada budem imala brak za koji verujem da će opstati, imati i dete - rekla je tada glumica.

Najlepša turska glumica Nebahat Čehre, osim modelinga i glume, oprobala se i u muzičkim vodama, kako ima i veliki talenat za pevanje. U skladu sa njenim karakterom, uglavnom je dobijala uloge jakih i moćnih žena.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.