OVAJ HOLIVUDSKI GLUMAC JE UVEK BIO NA STRANI SRBA: Čak je PREŠAO U PRAVOSLAVLJE, za nas uvek ima REČI HVALE (FOTO)
Tom Henks, Foto: Printscreen/ Youtube/ PBS NewsHour

znate li

OVAJ HOLIVUDSKI GLUMAC JE UVEK BIO NA STRANI SRBA: Čak je PREŠAO U PRAVOSLAVLJE, za nas uvek ima REČI HVALE (FOTO)

Henks inače važi za jednog od najobrazovanijih glumaca. Zajedno sa Stivenom Spilbergom učestvovao je u snimanju dokumentarno-istorijskog filma o Drugom svetskom ratu

Objavljeno: 12:21h

U nizu svetskih glumaca koji su u sukobima na Balkanu stali na stranu istine, podržavajući srpski narod, nalazi se i Tom Henks.

Dvostruki oskarovac je posle venčanja sa glumcom Vilson, čija je majka Grkinja, prešao u pravoslavlje.

Henks inače važi za jednog od najobrazovanijih glumaca. Zajedno sa Stivenom Spilbergom učestvovao je u snimanju dokumentarno-istorijskog filma o Drugom svetskom ratu.

Tom Henks
foto: EPA/ Facundo Arrizabalaga

Srbe je uporedio sa Jevrejima, koji nikada nisu gubili veru u svoje korene i da će se vratiti u svoju zemlju, pa su se celi milenijum pozdravljali sa “dogodine u Jerusalimu”.

Naklonost prema Srbima javno su iskazivali glumci Dženifer Aniston, Jul Briner, Natali Vud, Bob Marli i Tina Fej, zatim manekenka Naomi Kembel, britanski pevač Majkl Džordž.

Bračne vode naterale su i slavnog glumca Kristijana Bejla, zvezdu poslednjeg “Betmena”, da zavoli Srbiju. Kristijan je već 12 godina u braku sa Sandrom Blažić, bivšom manekenkom iz Čikaga, čiji su se roditelji u SAD doselili iz Jugoslavije.

(Espreso/Balkan express)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.