niko im neće odoleti
DORUČAK KAKAV SRBI OBOŽAVAJU: Pecivo sa KOBASICOM će vas DRŽATI SITIM do ručka, 1 sastojak daje MEKOĆU (VIDEO)
Testo zamesiti od navedenih sastojaka
Ovo sam davno prvi put probala, od tad je moj favorit medju pecivima.
15 gr kvasca
2 kašike maslinovog ulja
250 ml mleka
500-550 gr brasna
malo soli
Za madev je potrebno:
1/2 kg tankih kobasica
200 gr sira
1 jaje
semeke susama
Priprema:
Testo zamesiti od navedenih sastojaka: mleko, kvasac, šećer, brašno i so. Zamesiti sredneje glatko teso i ostaviti da odmara. . Sir stavit u činiju ubaciti belance pa izmešati..
Žumance ostavioti za premaz.. Testo razviti za pola cm pa donji deo premazatI sirom za 3 prsta širne pa staviti dve kobasice jednu do drug po dužini.
Uviti malo pa je ušuškati i prtisnuti testo. Do njega premazati sir iste širine pa dodati kobasice na njih malo sir i takodje uviti i tako do kraja uvijati .
Seći nožem I redjati u pleh. Premazati žumancetom posuti susamom i kimom
Peći na 210 stepeni C 20-30 minuta. Pokriti krpom da malo odmore. Sjajne su...
Majke i snajke:
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!