VEST O ANICI DOBRI DIGLA SRBIJU NA NOGE: Zajedno sa suprugom je DONELA ODLUKU
Anica Dobra, Foto: Dragan Kadić

paŽnja

VEST O ANICI DOBRI DIGLA SRBIJU NA NOGE: Zajedno sa suprugom je DONELA ODLUKU

U toku je snimanje filma o pevaču Džeju Ramadanovskom u kojem će biti prikazan pevačev život i karijera, i opisani neki od tragičnih događaja. Glavna uloga pripala je Huseinu Alijeviću, uloga njegovog rođaka Marku Janketiću, a sada je otkrivena i glavna ženska uloga u ostvarenju

Objavljeno:

Anica Dobra priključiće se ekipi filma "Nedelja" koji govori o životu i karijeri Džeja Ramadanovskog.

U toku je snimanje filma o pevaču Džeju Ramadanovskom u kojem će biti prikazan pevačev život i karijera, i opisani neki od tragičnih događaja. Glavna uloga pripala je Huseinu Alijeviću, uloga njegovog rođaka Marku Janketiću, a sada je otkrivena i glavna ženska uloga u ostvarenju.

Glumica Anica Dobra će navodno u filmu igrati Marinu Tucaković, koja je zaslužna za Džejevu karijeru. Anica je uz supruga Miću Sovtića svedočila velikom prijateljstvu i poslovnoj saradnji Marine i Džeja. "Anica je osim po kosi i fizičkim atributima veoma slična Marini. Uz supruga sa kojim je u srećnoj bračnoj zajednici tri decenije, a koji je bio Džejev najbolji prijatelj, upoznala je pevačevu dušu bolje nego iko", rekao je neimenovani izvor listu "Alo".

Džej
foto: Dragan Kadić

Suprug Anice Dobre je, nakon pevačeve sahrane, ispričao koliko je Džej bio emotivan. "Video sam ga milion puta da plače, bio je emotivan. Imao je neke svoje filmove u glavi, da zaplače kad nešto priča, kad se nešto dešava".

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.