paŽnja
DODAJTE OVE SASTOJKE U JAJA I PRŽENICE ĆE VAM ISPASTI BOLJE NEGO IKAD: Pitaćete se kako to ranije niste znali
Mnogi prženice prave samo tako što ih umoče u umućena jaja i prže na tiganju, međutim, ovaj način će vam se sigurno više svideti
Ukoliko želite pslatku večeru, prženice napravljene na ovaj način će vam biti pravi izbor.
Nema sumnje da je doručak najvažniji obrok, a uz ovaj recept, možda će biti i najukusniji.
Mnogi prženice prave samo tako što ih umoče u umućena jaja i prže na tiganju, međutim, ovaj način će vam se sigurno više svideti.
POTREBNO:
6 parčadi hleba (tosta)
2 veća jaja
1/4 šolje mleka
1 kafena kašičica šećera
1/4 kafene kašičice cimenta
prstohvat soli
malo ekstrakta vanile
puter ili ulje (za podmazivanje tiganja)
PRIPREMA:
Umutite jaja ručno, pa dodajte sve ostale sastojke. Tiganj podmažite puterom ili uljem. Hleb umačite u jaja, pa pržite u tiganju.
Kada se hleb zgotovi, preko možete dodati sirup, med ili možda neki kremić, a svakako su odlične i bez ičega.
(Espreso/Informer)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!