DODAJTE OVE SASTOJKE U JAJA I PRŽENICE ĆE VAM ISPASTI BOLJE NEGO IKAD: Pitaćete se kako to ranije niste znali
Prženice, Foto: Printscreen/Youtube/Moja mala kuhinja

paŽnja

DODAJTE OVE SASTOJKE U JAJA I PRŽENICE ĆE VAM ISPASTI BOLJE NEGO IKAD: Pitaćete se kako to ranije niste znali

Mnogi prženice prave samo tako što ih umoče u umućena jaja i prže na tiganju, međutim, ovaj način će vam se sigurno više svideti

Objavljeno:

Ukoliko želite pslatku večeru, prženice napravljene na ovaj način će vam biti pravi izbor.

Nema sumnje da je doručak najvažniji obrok, a uz ovaj recept, možda će biti i najukusniji.

Mnogi prženice prave samo tako što ih umoče u umućena jaja i prže na tiganju, međutim, ovaj način će vam se sigurno više svideti.

POTREBNO:

6 parčadi hleba (tosta)

2 veća jaja

1/4 šolje mleka

1 kafena kašičica šećera

1/4 kafene kašičice cimenta

prstohvat soli

malo ekstrakta vanile

puter ili ulje (za podmazivanje tiganja)

PRIPREMA:

Umutite jaja ručno, pa dodajte sve ostale sastojke. Tiganj podmažite puterom ili uljem. Hleb umačite u jaja, pa pržite u tiganju.

Kada se hleb zgotovi, preko možete dodati sirup, med ili možda neki kremić, a svakako su odlične i bez ičega.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.