MEĐU OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA NALAZE SE NAJBOGATIJI LJUDI: Jedan se posebno izdvaja!
Horoskop, Foto: Profimedia

forbsova lista

MEĐU OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA NALAZE SE NAJBOGATIJI LJUDI: Jedan se posebno izdvaja!

Analiza je sprovedena prema najnovijoj Forbsovoj listi najbogatijih ljudi

Objavljeno:

U moru najrazličitijih istraživanja, američka marketinška firma AdView dosetila se da sprovede jednu zanimljivu analizu i prouči u kojim su horoskopskim znakovima rođeni američki milijarderi.

Analiza je sprovedena prema najnovijoj Forbsovoj listi najbogatijih ljudi, a prema rezultatima istraživanja prvo mesto zauzele su osobe rođene u znaku Lava. Na drugom mestu našle su se osobe rođene u znaku Bika, a treće mesto pripalo je Vagama. Najgore su prošli Ovnovi koji su se našli na poslednjem mestu ove liste.

Među milijarderima koji se nalaze na Forbsovoj listi, 28 je rođeno u znaku Lava, u znaku Bika rođena su 24 milijardera, a slede ih Vage s 23 milijardera.

Među ostalima, na toj listi našli su se saosnivač Gugla i milijarder Sergej Brin rođen je u znaku Lava, kreator Fejsbuka Mark Zakerberg rođen je u znaku Bika, a modna legenda Ralf Lorin u znaku Vage.

Tabela ispod prikazuje kompletnu analizu ove marketinške firme:

Lav (28) Bik (24) Vaga (23) Vodolija (22) Blizanci (21) Devica (21) Jarac (21) Ribe (21) Rak (20) Strelac (18) Škorpija (16) Ovan (12)

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.